2
Mayıs
2024
Perşembe
AFYONKARAHİSAR

Vali'ye Sakatlar Derneği'nden ziyaret

3 Aralık Dünya Özürlüler Günü nedeniyle Afyonkarahisar Sakatlar Derneği Başkanı Ahmet Şenel ve dernek üyeleri Vali Haluk İmga'yı makamında ziyaret ettiler.


Afyonkarahisar Sakatlar Derneği Başkanı ve üyelerinin yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Haluk İmga, “ziyarete katılanların nezrinde tüm özürlü vatandaşlarımızın 3 Aralık Dünya Özürlüler gününü kutlu olsun. Özürlü vatandaşların toplum içinde hak ettikleri yeri alabilmelerini sağlamaya çalışmanın devlet olarak, sivil toplum kuruluşları olarak, kamu kurum ve kuruluşlarının bütün çalışanları olarak herkesin görevi. Vatandaşlarımızın hepsi sosyal birer bireydir. Özürlü vatandaşlarımız bu sosyal bireylerin toplumun kalkınmasında gelişmesinde en az bizler kadar görevi ve rolü vardır" dedi.

Afyonkarahisar Sakatlar Derneği Başkanı Ahmet Şenel ise yılda bir kere de olsa hatırlanmanın güzel bir duygu olduğunu ifade etti. Ziyaret sırasında Derneği Başkanı Ahmet Şenel, Vali Haluk İmga'ya kendilerine verdiği değerden ve hizmetlerinden dolayı teşekkür etti

iha
Yayın Tarihi : 3 Aralık 2008 Çarşamba 20:40:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?