4
Mayıs
2024
Cumartesi
AFYONKARAHİSAR

Verilen sözler tutuluyor

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, seçimden önce verdikleri sözleri yerine getirmeye başladı.


Musfar Man Otomotiv Yetkili Servisi Sahibi İşadamı Veli Murat Çıracıoğlu'na kendi elleriyle iş yeri açma ruhsatını teslim eden Başkan Çoban, "İnşallah bu tür tesislerimiz ve işçi sayıları artar da bundan Afyonkarahisar'ımız faydalanır" dedi.


Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban seçim öncesi 2. Küçük Sanayi Sitesi esnafını ziyaret edince bu ziyaret çerçevesinde sitede hizmet veren Musfar Man Otomotiv Yetkili Servisi'nin iş yeri açma ruhsatının olmadığını öğrenmişti. Seçim öncesi iş yeri sahibine iş yeri açma ruhsatını kendi elleriyle teslim edeceği sözünü veren Başkan Çoban, seçim sonrası bu sözünü yerine getirerek Musfar Man Otomotiv Yetkili Servisi Sahibi Veli Murat Çıracıoğlu'nu ziyaret ederek iş yeri açma ruhsatını verdi.


Afyonkarahisar Belediye Başkanı Çoban, seçimden önce verdikleri sözleri tutmaya devam ettiğini belirterek "Seçim öncesi 2. Küçük Sanayi Sitesine geldiğimizde onlarca işçi çalıştıran bu müessesemizin iş yeri açma ruhsatı olmadığını öğrendik. Ziyaretimizde kendilerine 'madem siz bu kadar işçi çalıştırıyorsunuz, Denizli Uşak, Kütahya ve Eskişehir gibi iller bu servisimize bağlı, bizim amacımız belediye başkanı olarak size hizmet etmek, sizin ruhsatınızı bizzat elimizle getirip teslim edeceğiz' dedik.
Bugünde değerli işadamımız Veli Murat Çıracıoğlu'na iş yeri açma ruhsatını büyük bir onur ve gururla teslim ediyorum" dedi.
Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, konuşmasında bu tür tesislerin sayısının artmasını diledi.
 

İha
Yayın Tarihi : 17 Nisan 2009 Cuma 15:10:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?