2
Mayıs
2024
Perşembe
AFYONKARAHİSAR

Yarım Elma'da kandil hazırlığı

Afyonkarahisar Yarım Elma Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Regaip Kandili nedeniyle 500 yardıma muhtaç aileye gıda yardımı yapacak.

İki kısım halinde yapılacak olan yardım hakkında bilgi veren Dernek Müdürü İsmail Yurdunuseven, gıda maddelerinden oluşan yardım paketlerinin toplam 500 ihtiyaç sahibi aileye dağıtılacağını söyledi. Yardım dağıtacakları 500 aileden 330'unun dernek üyesi, 70'inin Kızılay Derneği'nde kaydı bulunan ve 100 ailenin de Valilik Sosyal Yardımlaşma Derneği'nden yardım alan aileler olduğunu belirten Yurdunuseven, yaklaşan Ramazan Ayı öncesinde yardım faaliyetlerine hız verdiklerine dikkat çekti.

Ramazan ayına öncesi 2 bin aileye ramazan kolisi dağıtacaklarını belirten İsmail Yurdunuseven, "Ramazan ayında dağıtacağımız yardım kolilerinin bin paketi merkezde bulunan ihtiyaç sahibi ailelere kalan bin paketi ise merkeze bağlı köy ve kasabalara dağıtılacak.

Ramazan ayında daha çok vatandaşımıza iftarlık ve sahurluk dağıtmayı planlıyoruz. Dernek olarak 'Komşusu açken kendisi tok yatan bizden değildir' hadisi şerifinden yola çıkarak, yoksulların insanca yaşamasını hedefliyoruz" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 27 Haziran 2008 Cuma 18:24:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?