2
Mayıs
2024
Perşembe
AFYONKARAHİSAR

Yeni emniyet müdürü göreve başladı

İçişleri Bakanlığının 19.12.2008 tarih ve 2008/10646 sayılı kararnamesi ile Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Ali Bilkay görevine başladı.

Afyonkarahisar'a gelerek Emniyet Müdürlüğü personeli ile tanışan Bilkay makamına oturdu. Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Eğitim ve Araştırma Daire Başkanlığı görevinden Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Ali Bilkay ilk görev gününde ilk önce Vali Haluk İmga'yı makamında ziyaret etti. Vali Haluk İmga, Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Bilkay'a yeni görevinde başarılar diledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Vali Haluk İmga, " İl Emniyet Müdürü Ali Bilkay'ın meslek yaşantısı boyunca göstermiş olduğu üstün başarılarını Afyonkarahisar'da da göstereceğinden emin" dedi. Birlik ve beraberlik içerisinde Afyonkarahisar'daki huzur ortamının devamının sağlanacağının altını çizen Vali İmga, Bilkay'a başarılar diledi. Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanmaktan ve Afyonkarahisar'da bulunmaktan büyük bir onur ve mutluluk duyduğunun altını çizen Bilkay, Afyonkarahisar'da var olan huzur ve güven ortamının devamı için var güçleri ile çalışacaklarını ifade etti.

BİLKAY'DAN KAPTAN'A ZİYARET

Afyonkarahisar Valisi Haluk İmga'yı ziyaret ettikten sonra Afyonkarahisar Belediye Başkanı Abdullah Kaptan'ı makamında ziyaret eden İl Emniyet Müdürü Ali Bilkay,birlik ve beraberlik ile toplumun huzur ve güveni için çalışacaklarının altını çizdi. İl Emniyet Müdürü Bilkay, Başkan Kaptan'la bir süre karşılıklı görüş alışverişlerinde bulundu. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Başkan Kaptan Emniyet Müdürü Ali Bilkay'a çalışmalarında başarılar diledi. Emniyet Müdürü Ali Bilkay ise Başkan Kaptan'a teşekkür etti.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Aralık 2008 Salı 11:11:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?