30
Nisan
2024
Salı
AFYONKARAHİSAR

Yeni hizmetler yolda

Afyonkarahisar İl Genel Meclisi Eylül ayının son toplantısı, Muzaffer Ateş Başkanlığı'nda gerçekleştirildi. 

İl Genel Meclisi Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda, gündem dışı söz alan Bolvadin üyesi Muammer Karakoç, Bolvadin İlçesi'nde sağlık evi ve su sorunlarıyla ilgili incelemelerde bulunduklarını söyledi. Karakoç, altyapı ve şebeke çalışmalarının ardından, köylerin su sorununun çözüleceğini ifade etti. Emirdağ meclis üyesi Yaşar Buzlu ise kendilerinin, seçilmişlik hakkını vermek zorunda olduklarını kaydederek, "Bizleri buraya gönderen kişilerin haklarını, maddi ve manevi olarak savunmamız gerekmektedir. Doğru dürüst kararlar alarak, vatandaşın haklarını koruyarak; yol, su, elektrik, telefon, kanalizasyon, okul ve sağlık hizmetlerini ayaklarına götürmeliyiz. Götürmezsek, vatandaşlar, bizi sandığa gömer. Bizler gibi düşünenlerin önünü açmak için ve misyonumuza uzun yıllar devam ettirmemiz için daha çok çalışmalıyız" dedi. 

İl Genel Başkanı Muzaffer Ateş, Bolvadin İlçesi'ne gittiklerini ve buradaki sorunları yerinde gördüklerini vurguladı. İlçeye bağlı 6 köyde su sorunu olduğunu belirten Ateş, "Öğrenciler, Karacaören Köyü'ndeki okula geliyor. Sağlık evinde sağlık personeli yok. Binası kötü durumda. Yetkililerin, burayı görmesi gerekir. 6 köyle ilgili sağlık sorunu söz konusudur. Vatandaş, oylarını, üyelere haklarını savunması için vermiştir" şeklinde konuştu. 

Ateş, 2007 yılında çok farklı düşünceleri ve hizmetleri olduğunu ifade ederek, bunları, vatandaşlara kazandırmak istediklerini sözlerine ekledi. 

Eylül ayının son toplantısı, konuşmaların ardından gündemdeki maddelerin görüşülmesiyle devam etti.

iha
Yayın Tarihi : 8 Eylül 2006 Cuma 21:47:23
Güncelleme :3 Ekim 2006 Salı 16:13:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?