1
Mayıs
2024
Çarşamba
AFYONKARAHİSAR

Yeni yıla teşkilatıyla girdi

YENİ YILA TEŞKİLATI İLE BİRLİKTE GİRDİ

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürü Ali Bilkay, yeni yılını teşkilatı ile birlikte geçirdi.

Afyonkarahisar Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünü ziyaret eden Emniyet Müdürü Ali Bilkay, 2010 yılını görevli polis memurları ile birlikte geçirdi.

Emniyet Müdürü Bilkay'a Emniyet Müdür Yardımcısı Engin Dinç ve Kasım Korkut, Personel Şube Müdürü Bayram Polat, Çevik Kuvvet Şube Müdür Vekili Süleyman Erçelik ve Asayiş Şube Müdür Vekili Musa Sürer eşlik etti.

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğüne bağlı 1 komiser ve 24 personelin Hakkari'deki olaylarda görev aldığını belirten Bilkay, 2009 yılında kentte asayiş ve trafik kazalarında azalma olduğunu söyledi. Bilkay, "2009 yılında başarılıyız. 2010 yılında daha başarılı olmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

ORKESTRA ŞEFİ İYİ OLMALI

Afyonkarahisar'da görev yapan emniyet personelinin uyum içerisinde çalıştığını söyleyen Bilkay, "Bir orkestrada şef iyi olmazse orkestradan iyi ses çıkmaz. Eğer şef orkestrayı iyi yönetirse ses iyi çıkar. Sayın Valimiz de bu orkestra şefliğini iyi yapıyor. Afyonkarahisar halkının rahat, huzur ve güvende yaşaması için elinden gelini yapıyor” diye konuştu.

2010 YILININ İLK BAŞKOMİSERİ

Müdür Ali Bilkay, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünün ardından Kocatepe Karakolu’nu ziyaret etti. Karakol Amiri Başkomiser Lütfü Akar ve karakol ekibinin yeni yılını kutlayan Bilkay, Kocatepe Karakol Amiri Lütfü Akar'ın 2010 yılının ilk başkomiseri olduğunu söyledi. Bilkay, 80. Yıl Polis Merkezi, Milli Birlik Polis Merkezi, MOBESE Binası ve Bölge Trafik Şube Müdürlüğünü de ziyaret etti.

YENİ YILA TEŞKİLATI İLE BİRLİKTE GİRDİ
YENİ YILA TEŞKİLATI İLE BİRLİKTE GİRDİ
İHA
Yayın Tarihi : 1 Ocak 2010 Cuma 11:22:03
Güncelleme :1 Ocak 2010 Cuma 12:37:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?