3
Mayıs
2024
Cuma
AFYONKARAHİSAR

Yetiştirme yurdundan dünya evine

Afyonkarahisar Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı yetiştirme yurtlarında büyüyen 2 genç, düzenlenen bir düğün töreniyle hayatlarını birleştirdi. 

Küçük yaşlardan bu yana Afyonkarahisar'daki yetiştirme yurtlarında büyüyen ve bu süre içerisinde birbirlerini tanıyan Zehra Çınar ile Bayram Çetin evlendi. Geçtiğimiz yıl tanışarak evlenme kararı alan Çınar ile Çetin, Bayındırlık Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen muhteşem bir düğün töreniyle dünya evine girdi. Nikah şahitliğini Afyonkarahisar Valisi Haluk İmga yaparken, evlilik cüzdanlarını İmga'nın elinden alan genç çift, kendilerini bugüne kadar en iyi şekilde büyüten yurt yöneticilerine ve devlet büyüklerine teşekkür etti. Vali Haluk İmga'nın eşi Dilek İmga da genç çifti kutlayarak ömür boyu mutluluklar diledi. 

Nikah töreninin ardından pasta kesen Zehra ve Bayram Çetin çifti, dans ederek geç saatlere kadar eğlendi. Afyonkarahisar Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mehmet Koçak, düğün eşyaları ile düğün masraflarının Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile Kız Yetiştirme Yurdu Derneği tarafından karşılandığını belirterek, "Genç kardeşlerimizin bir ömür boyu, şu anki gibi mutlu olmasını diliyorum. Yalnızlıklarını evlilikle noktalayıp artık aile oldular. Çok sevinçliyiz. Yurdumuzdan bir gelin daha çıktı" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 10 Eylül 2007 Pazartesi 11:15:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?