3
Mayıs
2024
Cuma
AFYONKARAHİSAR

Yetiştirme yurdundan kaçan kıza tecavüz

Afyonkarahisar'da yetiştirme yurdundan kaçan kıza tecavüz ettikleri iddiasıyla gözaltına alınan 4 kişiden 1'i tutuklandı.

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, Afyonkarahisar Kız Yetiştirme Yurdu'ndan arkadaşı Ş.B. (15) ile birlikte kaçan G.D.'ye (15), Karaman Mahallesi'nde bir evde zorla tecavüz eden Mahmut Ö. (27) ve genç kızı fuhuşa zorlayarak aracılık yaptıkları ileri sürülen M.K. (17), İ.C. (23) ve H.K. (18) polis tarafından yakalandı.

Emniyette alınan ifadelerinin ardından "Irza geçmek, fuhuşa zorlamak ve aracılık etmek" suçlarından adliyeye sevk edilen Mahmut Ö., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Afyonkarahisar Kapalı Cezaevi'ne gönderildi. Diğer 3 şahıs ise tutuksuz yargılanmak üzere adli kontrol altına alındı.

İl Sosyal Hizmetler Müdürü Mehmet Koçak, polis ve savcılık raporlarının kendisine ulaşmadığını, konuyla ilgili bir açıklama yapamayacağını söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 14 Haziran 2007 Perşembe 10:24:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
bekir seçer IP: 88.236.89.xxx Tarih : 17.11.2007 19:39:47

bu yapan insanlar gerçekten şerefsizdir hiç açıma yokmudur bunlarda öksüz kimsesiz kıza yaptıkları yanında kalmaz allah görüyor herseyi işallah onlarında kızların başına böyle olay gelir.türkiyede insan namına kimse kalmazmış