3
Mayıs
2024
Cuma
AFYONKARAHİSAR

Yörük ve ekibi iddialı

BAŞKAN ADAYI DESTEK TURUNDA

Afyonkarahisar Kasaplar ve Sucukçular Odası başkan adayı İbrahim Yörük, Afyonkarahisar Ticaret Borsası (ATB) Yönetim Kurul Başkanı Mehmet Mühsürler’i makamında ziyaret ederek, seçimler öncesi destek istedi.

Yeni bir oluşum içerisinde Afyonkarahisar Kasaplar ve Sucukçular Odası Başkanlığına adaylığını açıklayan İbrahim Yörük, kendisini destekleyen üyeler ile birlikte ATB Başkanı Mehmet Mühsürler’i ziyaret etti. 1 Ocak 2010 günü çoğunluk sağlandığı takdirde oda seçiminin yapılacağını söyleyen İbrahim Yörük, çoğunluk sağlanmadığı takdirde seçimin 7 Ocak 2010 tarihinde yapılacağını belirtti. Yörük, oda üyelerininin sorunlarını çözmek ve canlı hayvan borsasını hareketlendirmek için ekibi ile birlikte aday olduğunu bildirdi.

Başkanlığı kazandıkları takdirde Organize Sanayi Bölgesi’nde 100 bin metrekare arazide canlı hayvan borsası yapılmasını uygun gördüklerini de sözlerine ekleyen Yörük, kasap ve sucuk imalatçılarının sorunlarını çözerek, imalatçıların biraraya geldiği bir anonim şirket kurmayı hedeflerini bildirdi.

ATB Başkanı Mehmet Mühsürler ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, esnafın yararına her türlü çalışmayı desteklediklerini ifade etti.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Aralık 2009 Pazartesi 19:16:02
Güncelleme :29 Aralık 2009 Salı 12:32:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?