3
Mayıs
2024
Cuma
AFYONKARAHİSAR

Yurter güven tazeledi

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Melih Yurter, yapılan seçimlerle yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

Geçtiğimiz hafta yapılan seçimlerin ardından, ATSO’da meclis üyeliği seçimi de gerçekleştirildi. ATSO Meclis Salonu’nda yapılan seçimlerde üyeler, Ali İhsan Çiloğlu başkanlığında toplandı.

İlk olarak meclis başkanlığı seçimleri gerçekleştirildi. 2 listenin yarıştığı seçimde, adaylardan Ali İhsan Çiloğu 24, Celalettin Gürel ise 36 oy aldı.

Celalettin Gürel Meclis Başkanı olurken, meclis başkan yardımcılıklarına Bülent Saygı, Bekir Şapçı, katipliğe ise İbrahim Eğritli seçildi. Meclis Başkanlığı seçiminin ardından, Merkez İlçe Seçim Kurulu üyeliklerinin seçimleri yapıldı. Yönetim kurulu için 2 farklı liste talip olurken, bu listelerin ortak başkan adayı Melih Yurter oldu. Yapılan seçimlerin ardından Melih Yurter yeniden ATSO Başkanı seçilerek güven tazeledi.

Seçimlerin ardından bir açıklama yapan ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Melih Yurter, başarılı ve ATSO’ya yakışır bir seçim geçirdiklerini belirterek, "Bundan sonra yeni yönetim kurulu ile birlikte önümüze bakacağız ve Afyonkarahisar’a yapılacak hizmetler konusunda üzerimize düşeni en iyi şekilde yapacağız" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Mart 2005 Cumartesi 18:29:44
Güncelleme :27 Mart 2005 Pazar 17:40:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?