1
Mayıs
2024
Çarşamba
AFYONKARAHİSAR

Zafer Kalkınma Ajansı toplandı

ZAFER KALKINMA AJANSI TOPLANDI

Afyonkarahisar, Manisa, Kütahya ve Uşak illerini kapsayan Zafer Kalkınma Ajansı'nın aralık ayının başından itibaren proje teklif çağrısına çıkacağı bildirildi.

Zafer Kalkınma Ajansı'nın kasım ayı yönetim kurulu toplantısı Afyonkarahisar'da yapıldı. Manisa Valisi ve Zafer Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Güvenç, toplantı öncesinde yaptığı konuşmada, Ajans'ın; Afyonkarahisar, Manisa, Kütahya ve Uşak illerinde, Aralık ayının başından itibaren proje teklif çağrısına çıkacağını duyurdu. Uzun ve zorlu bir çalışmanın sonunda bölge planının Devlet Planlama Teşkilatı (DPT) tarafından incelendikten sonra Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz'ın onayına sunulduğunu belirten Vali Güvenç, şöyle konuştu: "Planımız onaylandı diyebilirim. Bunun anlamı şudur: Aralık ayının başından itibaren proje teklif çağrısına, Zafer Kalkınma Ajansı 4 ilde çıkacaktır. Bu kesinleşmiştir. 11 aralık cumartesi günü de saat 14.00'te Manisa'da Devlet Planlama Teşkilatı'ndan sorumlu Bakan Cevdet Yılmaz ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın katılımıyla ajansımızın teklif çağrısı detaylı olarak kamuoyuna sunulacak, duyurulacak. Bu vesileyle bu tanıtım toplantısına 4 ilimiz sivil toplum örgüt liderlerine siyasilerimizi belediye başkanlarımızı davet ediyorum."

Korel Termal Otel'de yapılan toplantıda 12 gündem maddesi görüşüldü. Toplantıda, proje teklif çağrısı ilanının ve başvuru rehberinin yönetim kurulunun onayına sunulması, yeni personel alımının yönetim kurulunun onayına sunulması, mülakat komisyonu tarafından gerçekleştirilen sözlü sınavı kazanan 2 destek personel adayı ile süresiz iş sözleşmesi yapılması ve ilgili destek personellerinin maaşlarının belirlenmesi görüşüldü. Toplantıda ayrıca, ajansın Ekim-Kasım ayları gelir-gider bütçeleri de ayarlandı.

Toplantıya Afyonkarahisar, Kütahya, Manisa ve Uşak Valileri, belediye başkanları, il genel meclisi başkanları ile ticaret ve sanayi odası başkanları katıldı.

ZAFER KALKINMA AJANSI TOPLANDI
ZAFER KALKINMA AJANSI TOPLANDI
İHA
Yayın Tarihi : 27 Kasım 2010 Cumartesi 16:47:05
Güncelleme :28 Kasım 2010 Pazar 16:44:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?