3
Mayıs
2024
Cuma
AFYONKARAHİSAR

'Zafer MHP’nin olacak'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar İl Başkanı Ramazan Çallı, 29 Mart 2009 seçimlerinde il, ilçe ve belde belediyelerde Zaferle ayrılacaklarını söyledi.

29 Mart 2009 mahalli idareler genel seçimlerinde Afyonkarahisar il genelinde partilerinin zaferle ayrılacağını söyleyen MHP İl Başkanı Ramazan Çallı, "partimiz halkımızın tercih ettiği ve güvendiği bir partidir" şeklinde konuştu.

Çallı, "Genel seçimlerde Afyonkarahisar'da ve ülke çapında halkımız tarafından aldığımız güven oyumuz her geçen gün artmıştır. Bunun da en belirgin örneğini önümüzdeki 29 Mart 2009 mahalli idareler genel seçimlerinde inşallah göreceğiz. Ama biliyoruz ki yerel seçimlerde ilçe ve belde belediye başkan adaylarının şahsiyetleri ön palana çıkıyor. Buna son dönemlerde il belediye başkan adaylarını da ekleyebiliriz. Çünkü yerel seçimlerde partinin yanı sıra şahsiyette ön planda yer alıyor. İnşallah güzel ve iyi bir seçim geçirerek ülkemize faydalı olmak isteyen adaylarımızın yolu açık olsun diyorum. Yerel seçimlerde Zafer ile ayrılacağımızdan eminim" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 8 Şubat 2009 Pazar 12:28:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
n şahin IP: 88.232.83.xxx Tarih : 9.02.2009 10:41:29

başkanıma katılıyorum zafer MHP olacak ülkenin bulunduğu durumdan kurtulmasının tek yolu insanlar artık anladılar zararın neresinden dnerseniz kaardır aklı olan kullanır olmayana ne yapacaksın ALLAH aklı olmayanı sorguya çekmez aklı olan MHP olmayana yaradan yardımcı olsun saygılar