1
Mayıs
2024
Çarşamba
AFYONKARAHİSAR

Zafere pedal çevrilecek

AFYONKARAHİSAR'DA BİSİKLET YARIŞMASI

Afyonkarahisar'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın 91’inci yıldönümü nedeniyle ‘Afyonkarahisarlılar Zafer’e Pedal Çeviriyor’ bisiklet yarışması düzenlenecek.

Zafer Eğitim Kurumları ile Afyonkarahisar Belediye Spor Kulübü işbirliğinde düzenlenecek 'Afyonkarahisarlılar Zafer'e Pedal Çeviriyor’ bisiklet yarışması, 16 Mayıs Pazar günü yapılacak. Konu ile ilgili olarak düzenlenen basın toplantısında, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Gökhan Güzeltaş ile Bisiklet Federasyonu Afyonkarahisar İl Temsilcisi ve Zafer Eğitim Kurumları Beden Eğitimi Öğretmeni Tevfik Raşitoğlu yarışma ile ilgili bilgi verdi.

HERKES DAVETLİ

Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Gökhan Güzeltaş, belediye olarak böyle bir organizasyona katkıda bulundukları için mutlu olduklarını söyledi. Belediyenin, spora ve sporcuya olan desteğinin devam edeceğini ifade eden Güzeltaş, yarışmaya herkesin davetli olduğunu belirtti.

YARIŞMALAR 4 KATEGORİDE GERÇEKLEŞECEK

Bisiklet Federasyonu Afyonkarahisar İl Temsilcisi ve Zafer Eğitim Kurumları Beden Eğitimi Öğretmeni Tevfik Raşitoğlu da 16 Mayıs Pazar günü düzenlenecek yarışmanın saat 14.00'de başlayacağını belirtti. Başvuruların Belediye Beyaz Masa ile Zafer Eğitim Kurumları’na yapılabileceğini kaydeden Raşitoğlu, yarışmanın 4 kategoride gerçekleştirileceğini söyledi. Yarışın Gençlik Spor İl Müdürlüğü önünden başlayıp, Afyonkarahisar Valilik binası önünde sona ereceğini belirten Raşitoğlu yarışmanın etabının 7 kilometre olduğunu dile getirdi.

ÇEŞİTLİ ÖDÜLLER VERİLECEK

Yarışmanın 12-14, 15-20, 21-34 ile 35 ve üzeri kategorilerde düzenleneceğini anlatan Raşitoğlu, 12-14 kategori birincisine bisiklet, madalya ve katılım belgesi, ikinciye altın, madalya ve katılım belgesi, üçüncüye de saat, madalya ve katılım belgesi verileceğini ifade etti. Raşitoğlu, 15-20, 21-34 ile 35 ve üzeri kategorinde birincilere 250, ikincilere 200 ve üçüncülere de 100'er lira para ile madalya ve katılım belgesi takdim edileceğini söyledi.

AFYONKARAHİSAR'DA BİSİKLET YARIŞMASI
İHA
Yayın Tarihi : 17 Nisan 2010 Cumartesi 13:30:05
Güncelleme :17 Nisan 2010 Cumartesi 13:38:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?