2
Mayıs
2024
Perşembe
AFYONKARAHİSAR

Zeki Sezer Afyonkarahisar'da

Kocatepe Üniversitesi'nce düzenlenen DSP Genel Başkanı Zeki Sezer'in konuşmacı olarak katıldığı konferansa basın mensupları alınmadı. 

DSP Genel Başkanı Sezer, Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) tarafından düzenlenen 'Geleceğin Türkiye'sinde Gençliğin Rolü' konulu konferansa katılmak üzere Afyonkarahisar'a geldi. AKÜ Ahmet Necdet Sezer Kampusü'nde düzenlenen konferansa basın mensupları alınmadı. 

Üniversitedeki güvenlik görevlileri tarafından içeriye alınmayan gazetecilere, 'bu kararın üniversitenin genel bir kararı olduğu' açıklaması yapıldı. 

DSP Genel Başkanı Zeki Sezer, konferans sonrası DSP İl Başkanlığı'nda basın açıklaması yaptı. DSP Genel Başkanı Zeki Sezer, konuyla ilgili kendisine yöneltilen bir soruya şöyle karşılık verdi: "Benim bugüne kadar üniversitelerde verdiğim konferansların tamamı basına açıktı. Bu karar benim değil üniversitenin bir kararı. Gizlilik söz konusu değil ve olamaz. Rahmetli Ecevit, 'Başkalarının duymak istemediği bir şeyi söylemek değil düşünmem bile' derdi. Bende öyleyim."

.
Yayın Tarihi : 24 Mart 2008 Pazartesi 18:21:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?