16
Mayıs
2024
Perşembe
BOLVADİN - AFYONKARAHİSAR

Vali'nin Bolvadin ziyareti

Afyonkarahisar Valisi Haluk İmga, Bolvadin ilçesinde ek inşaatı devam eden 100 yataklı Devlet Hastanesi ile çevre düzenleme çalışmaları süren Yanıkkışla'da Mayıs ayında incelemelerde bulunmuştu...


Vali Haluk İmga, ilk olarak Bolvadin Kaymakamı Ufuk Seçilmiş'i makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında Kaymakam Seçilmiş, ilçede sürdürülen çalışmalarla ilgili Vali İmga'ya kısa bir brifing sundu. İlçe yöneticilerini de dinleyen Vali İmga, Bolvadin ilçesinin en fazla geldiği ilçelerden biri olduğunu, ilçede insanların yapıcı olduklarını belirtti. İmga, özellikle eğitim alanındaki katkılarından dolayı Bolvadinli hayırsever vatandaşlara şükranlarını sundu. Vali İmga, Bolvadin Belediyesi, İlçe Emniyet Amirliği, İlçe Jandarma Komutanlığını ve Bolvadin Meslek Yüksek Okulu'nu ziyaretinin ardından, inşaatı devam eden ve fiziki olarak yüzde 90'ı tamamlanan 100 yataklı Bolvadin Devlet Hastanesi ek inşaatında incelemelerde bulundu. Vali İmga, Bolvadin Devlet Hastanesi ek inşaatının tamamlanmasıyla bölge halkına daha kaliteli ve hızlı sağlık hizmetinin sunulacağını kaydetti. Bolvadin ilçe merkezinde bulunan ve İl Özel İdaresi bütçesi imkanlarıyla restorasyonu yaptırılan Yanıkkışla'nın devam eden çevre düzenlemesi çalışmaları hakkında İlçe Kaymakamı Ufuk Seçilmiş'ten bilgi alan İmga, burada yaptığı açıklamada, tarihi Yanıkkışla'nın çevre düzenlemesinin tamamlanmasından sonra Bolvadin ilçesinde gerçekleşecek olan kültür ve sanat etkinliklerine ev sahipliği yapacağını vurguladı.


Daha sonra Çobanlar ilçesine giden Vali İmga, Çobanlar Kaymakamı Ahmet Günaydın'ı makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında İlçe Kaymakamı Ahmet Günaydın'dan ilçenin sorunları ile ilgili kısa bir brifing aldı. Vali İmga, daha sonra Çobanlar Belediyesi ve Çobanlar İlçe Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret etti.

iha
Yayın Tarihi : 5 Aralık 2007 Çarşamba 14:11:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?