20
Mayıs
2024
Pazertesi
ÇAY - AFYONKARAHİSAR

Sokaklar daha güzel olacak

Çay Demirağaç Mahallesindeki Yıldırım Sokak, Kırtaş sokak ve Beyazıt sokakta yol düzenleme çalışmaları yapılarak bordür döşenmeye başlandı.

Halkımıza verdiğimiz her sözü tutarak hizmetin en kalitelisini vermeyi kendimize şiar edindiklerini belirten Çay Belediye Başkanı Ali Yakut ; “Bu sokaklardaki bozuk olan yollarımızda ilk olarak dolgu çalışması daha sonra çevre düzenlemeleri yaparak bordür döşemeye başladık” dedi.

Belediye Başkanı Ali Yakut yaptığı açıklamasında; Biz halkımıza verdiğimiz her sözü layıkıyla yerine getirdik. İlçemiz doğasıyla, insanıyla o kadar güzel şirin bir ilçe ki; bu güzelliklerin yanı sıra cadde ve sokaklarımızdaki görünümünün güzel olması bizim en büyük hedeflerimizdir. Bu çalışmalarımıza birkaç örnek verecek olursak İnönü Caddesi, Cumhuriyet caddesi, Şirinevler Mahallesi, Vakıf mahallesi, Bahçelievler Mahallesi, Yaka Mahallesindeki Cadde ve Sokaklarımızda çalışmalarımızı tamamlayarak halkımızın hizmetine sunduk, ayrıca cadde ve sokaklarımıza döşemiş olduğumuz bordürler belediyemize ait kum ocağı tesislerinde üretilmektedir” dedi.

Toplam 500 metre uzunluğunda olan Çay Yıldırım Sokak, Kırtaş Sokak ve Beyazıt Sokakta çalışmalarımız devam etmekte olup bordür taşı döşenmesinin ardından kilitli parke taşı döşeme çalışmalar başlanacağı belirtildi.

Afyon Zafer Gazetesi
Yayın Tarihi : 10 Haziran 2008 Salı 14:58:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?