20
Mayıs
2024
Pazertesi
DAZKIRI - AFYONKARAHİSAR

Evlere rapor servisi

Afyon Kocatepe Üniversitesi Ahmet Necdet Sezer Uygulama ve Araştırma Hastanesi ‘Evlere rapor servisi’ başlattı

Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörlük Ahmet Necdet Sezer Uygulama ve Araştırma Hastanesi, Türkiye'de ilk kez yürürlüğe konulan bir hizmet başlattı. Başhekimlik ve Aras Kargo işbirliği ile uygulanmaya başlanan "Evlere Rapor Servisi" (ERS) ile hastaların ve hasta yakınlarının ilaç, istirahat ve medikal cihaz raporlarını almak için hastaneye gitmelerine gerek kalmayacak.

Raporlar, isteğe bağlı olarak belirli bir ücret karşılığında hastanın ya da yakınının evine götürülecek. "Evlere Rapor Servisi"nin Afyonkarahisar ve Türkiye geneline yayılması bekleniyor. Özellikle ilçe ve köylerden gelen hastaların raporlarını almak için tekrar hastaneye gelmelerinin neden olduğu nakit ve vakit kaybını önlemek için başlatılan uygulama ile raporlar en fazla iki gün içinde adrese teslim edilecek. "Evlere Rapor Servisini" kullanmak isteyenler şehir içi 2.50 YTL, ilçeler için 3.15 YTL ücret ödeyecek.

Afyonkarahisar Merkez, Şuhut, İscehisar, Dinar, Sandıklı, Bolvadin, Çay ve Emirdağ'a haftanın tüm günleri teslimat yapılırken Çobanlar, Başmakçı, Bayat, İhsaniye, Hocalar, Kızılören ve Sinanpaşa'ya pazartesi günleri; Dazkırı'ya pazartesi, perşembe ve cuma günleri; Evciler'e çarşamba günleri ve Sultandağı'na pazartesi ile perşembe günleri teslimat yapılacak

Kocatepe
Yayın Tarihi : 3 Temmuz 2008 Perşembe 16:06:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?