23
Mayıs
2024
Perşembe
DİNAR - AFYONKARAHİSAR

ADD'den gençlik şöleni ve konferans

Dinar'da, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) tarafından, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde, şölen ve konferans düzenlendi.

Dinar İlçesi’ndeki Şölen Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen şölende konuşan ADD Dinar Şube Başkan Yardımcısı Ramazan Çetinel, Türkiye’nin barış, özgürlük, adalet, kardeşlik ve demokrasi ortamına her zamankinden daha çok ihtiyacı olduğunu belirterek, "Bunun için toplumsal dayanışmamızı Atatürkçü Düşünce Dernekleri’nde örgütlenerek sürdürebiliriz. Biz Atatürkçü düşünce etrafında kenetlenenler inanıyoruz ki, Atatürk devrimlerine gelecek her tehlikeyi bilinçli ve kararlı gençler olarak bertaraf edeceğiz" dedi.

Dinar ADD Şube Başkanı Kenan Özdemir ise, 19 Mayıs’ın Türk halkının kurtuluş mücadelesinin başladığı gün olduğunu hatırlatarak, Atatürk’ü ve tüm şehitleri rahmetle andıklarını söyledi. Şölende Dinar Müzik Evi’nden gençler ile Grup Yarenler, söyledikleri şarkılarla izleyenleri coşturdu. 10. Yıl Marşı’nın söylenmesi ile şölen sona erdi.

Öte yandan, yine ADD Dinar Şubesi tarafından "Avrupa Birliği ve Türk Gençliği" konulu bir konferans düzenlendi. Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Dinar Meslek Yüksek Okulu Masca Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen konferansa konuşmacı olarak katılan AKÜ Dinar Meslek Yüksek Okulu Müdürü Mahmut Masca, Avrupa Birliği ve Türk gençliği hakkında slayt gösterisi eşliğinde katılımcılara bilgiler verdi.

 

İHA
Yayın Tarihi : 21 Mayıs 2005 Cumartesi 18:27:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?