16
Mayıs
2024
Perşembe
DİNAR - AFYONKARAHİSAR

Dinar Adliyesi bakımda

Dinar İlçesinde ki Adliye binası tadilata girdi.

Dinar Adliye binasında tadilattın devamı hakkında Cumhuriyet Başsavcısı Zafer YILDIZ “ on yıldır bu malzemelerle işlerimizi devam ettirmekteydik ve yenilerine ihtiyaçlarımız vardı" dedi.

Dinar Cumhuriyet Başsavcısı Yıldız "Camlarımız soğuk geçiriyor, yeni odalara ihtiyaç duyulmaktaydık ve bizlerde bunun üzerine ilave odalar yaptırdık, pencereleri ısıcama değiştirdik, tuvaletleri yeniledik, parke zemin olmayan kısımlara parke döşendi, elektrik tesisatını, su tesisatını yeniledik, binanın iç ve dış kısım boyasını yaptırdık, adliye binası tabelasını değiştirdik, gereksiz lavaboları iptal edip kullanılabilir odalar haline getirdik, duruşma salonlarını yeniden düzenledik, mobilyalarımızı yeniledik" dedi.

Başsavcı Yıldız "Buradan çıkan kullanılabilir malzemeleri okullara, kurum ve kuruluşlara, köylere kısaca ihtiyacı olan yerlere verdik ve vermeye devam etmekteyiz. bu değişiklerin bize maliyeti ise mobilyalar 50.000 YTL, diğer masraflarda 170.000 YTL kadar tuttu. Bu tadilatımız 10 Kasımda başladı ve halen devam etmekte yaklaşık 10 gün daha devam edeceğini tahmin ediyoruz.

Bu tadilat arasında işlerimiz aksadı fakat bizde aksayan işlerimizin telafisi için geceleri çalışmalarımızı devam ettirdik” diyerek sözlerine son verirdi ve Cumhuriyet Başsavcısı Zafer YILDIZ tadilatı devam eden binanın çalışmalarını yerinde inceledi, devam eden tadilat hakkında bilgi aldı" dedi.

zafer gazetesi
Yayın Tarihi : 5 Aralık 2007 Çarşamba 18:51:33
Güncelleme :5 Aralık 2007 Çarşamba 18:54:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?