26
Mayıs
2024
Pazar
DİNAR - AFYONKARAHİSAR

Eroğlu 'evet' oyu istedi

BAKAN EROĞLU İLÇE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar'da ilçe ziyaretlerini sürdürüyor.

12 Eylül 2010 tarihinde gerçekleşecek referandum öncesi Afyonkarahisar'da ilçe ziyaretlerinde bulunan Veysel Eroğlu, günün ilk ziyaretini Dinar ilçesine yaptı.

İlçe girişinde partililer tarafından karşılanan Eroğlu, parti ilçe teşkilatını ziyaret etti. Parti binasında vatandaşlara seslenen Bakan Eroğlu, referandum da 'evet' oyu istedi. Konuşmasında Dinar ilçesine yapılan çalışmaları anlatan Eroğlu, sağlık, ulaşım ve birçok alanda yatırımların gerçekleştiğini ifade etti. TOKİ'nin ilçeye konut yaptığını ve yapmaya devam ettiğini ifade eden Eroğlu, ülkenin her geçen gün geliştiğini ve ufkunun açık olduğunu, referandumda vatandaşın geleceğine yönelik önemli bir karar vereceğini söyledi.

Dinar ilçesinden sonra yumurta sektörünün kalbi durumunda olan Başmakçı ilçesine geçen Veysel Eroğlu, esnafı ziyareti etti. İlçe esnafı ile sohbet ederek sorunlarını dinleyen Eroğlu, iktidarları döneminde yapılan çalışmaları vatandaşlara ve esnafa anlattı. Hükümetlerinin bir çok alanda yenilik yaptığından bahseden Eroğlu, bölünmüş yollar, sağlık hizmetleri, toplu konutlar, baraj ve göletlerde çığır açıldığını ifade etti. Hükümetin dış politikada başarılı çalışmalar yürüttüğünü dile getiren Eroğlu, bir çok ülke ile vize sorunu bile kalmadığını hatırlattı.

BAKAN EROĞLU İLÇE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
BAKAN EROĞLU İLÇE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
BAKAN EROĞLU İLÇE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
İHA
Yayın Tarihi : 1 Ağustos 2010 Pazar 14:34:03
Güncelleme :1 Ağustos 2010 Pazar 23:46:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?