17
Mayıs
2024
Cuma
EMİRDAĞ - AFYONKARAHİSAR

Emirdağ Belediyesi hızlı çalışıyor

Uzun zamandir su tahakkuku yapilmayan Emirdag’da su tahakkuku basladi. Belediye personelinin herhangi bir sekilde okuyamadigi su saati abonelerinin su saatlerini okuyup belediyeye bildirerek ödemelerini yapabilecekler.


Diğer yandan Emirdağ'ın ortasında çöplük vazifesi gören ve çirkin bir
görünüme sahip olan çay deresinin temizliğine baslandı. Belediye vatandaşların artık buraya çöp atmamasını istedi. Emirdağ'ın çöp sikintisini çözmek isteyen Lütfi Ihsan Dağ yönetimindeki Emirdağ Belediyesi; yıllardır temizlenmeyen belediye çöplüğünün ıslah çalışmalarını da tamamlandı. Konutlar civarında bulunan ve çevreye pis koku yayan çöplük temizlenerek dışarı alındı.

Emirdağ Belediyesi’nin hızlı çalışmaları, ilçe halkından takdir görürken, yeni yönetimin uzun süredir çözülmeyen sorunlara eğildiğine dikkat çekildi.


Kenthaber
Yayın Tarihi : 13 Ekim 2004 Çarşamba 10:38:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
erdal uyanık IP: 82.145.255.xxx Tarih : 28.10.2007 18:36:15

belediye başkanımızdan cok memmunuz kendi adıma memmunum gereken neyse en güzel ve dürüst olanın en güzelini yapıyor o benim adamım bu benim adamım demiyor hak adalet neyse onu yapıyor ben erdal uanık emirdaglı ama şuan kıbrısda kalıyorum sevgili başkanımızı elimden geldigi kadar desteklemeye hazırım ve hazırız böylesi bir başkan emirdag kaybederse vah haline emirdagın derim sayın belediye başkanımdan benim hic bir şikayetim yok tek unsur dışında olursada olmasada canı sagolsun hürüyet mahallesi yani bizim mahalle mederes geciyor ünüverttenin önü orları yaparsa daha cok mahalle olarak sevincerz ve deslekliycez yol sorunu emirdagın tüm mahalleleri cüzülmüştür bir bizim orası haric sayın başkanımız bu konuyla ilgilenirse sevinirim cünkü mahalle kışın ve yazın cok zorlanıyor iletişim sıfır yol yok bu konuda yardımcı olmasını isterim saygılarımla 05428722307 erdal uyanık