16
Mayıs
2024
Perşembe
EMİRDAĞ - AFYONKARAHİSAR

Gençlik Kültür Merkezi

Afyonkarahisar Emirdağ ilçesinde yapılacak olan Gençlik Kültür Merkezi için Bayındırlık ve İskan Müdürlüğü Proje Şube Müdürü Hülya Aka ve beraberindeki teknik mühendisler Emirdağ ilçesine giderek incelemelerde bulundular.

Proje Şube Müdürü Hülya Aka ve beraberindeki teknik mühendisler, Emirdağ Kaymakamı Zekeriya Güney"i makamında ziyaret ederek bilgi alışverişinde bulundular.


Eksikler en kısa zamanda giderilecek


Gençlik ve Kültür Merkezinin yapılması planlanan yerde inceleme çalışmaları hakkında bilgi veren İl Genel Meclis Üyesi Yaşar Buzlu konuyla ilgili şunları söyledi;” Emirdağ ilçesinde böyle bir merkeze ihtiyaç olduğu için bu ihtiyacı karşılamak üzere İl Genel Meclisi üyeleri olarak çalışıp böyle bir projeyi faaliyete geçirdik. Emirdağ İlçesinin eksiklerini biliyoruz. Bunların sırasıyla giderilmesi için İGM" de çalışmalar yapıyoruz. Özellikle de köylerimizde olan bazı eksiklerin en kısa zamanda giderilecektir. Gençlik ve Kültür Merkezi de Emirdağ ilçesinde ihtiyaç olduğu için 2008 yılı içerisinde bu proje bitirilecektir. Bu proje kapsamında emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

zafer gazetesi
Yayın Tarihi : 5 Aralık 2007 Çarşamba 18:20:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?