19
Mayıs
2024
Pazar
EMİRDAĞ - AFYONKARAHİSAR

MYO'da çevre düzenlemesi

Emirdağ Meslek Yüksekokulu'nda  çevre düzenlemesi çalışmaları sürüyor. Bir süredir devam eden çalışmlar kapsamında Yüksekokul çevresindeki kaldırım taşları yapılırken, yağmur sularının akması için oluklar yapılıyor. 

Emirdağ Meslek Yüksekokulu yetkilileri yaptığı açıklamada "Herşey öğrenciler için" düsturuyla hareket ettiklerini belirterek okul bahçesinin çehresinin daha da güzelleşmesi için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini belirttiler. 

Yüksekokul öğrencileri yapılan çalışmalardan memnun olduklarını belirterek okul bahçesindeki çakıl taşlarının tozlarından bıktıklarını belirttiler.  Belediye Başkanı Dağ'dan söz aldıklarını söyleyen öğrenciler, "Başkan bize okul bahçesinde kaldırım çalışmaları yapıldıktan sonra bahçedeki çakıl taşlarının yerini asfaltlayacağına dair söz vermişti" dediler. 

Okul bünyesinde yapılan çalışmalar tüm öğrencilerin taktirini kazanırken, Emirdağlı vatandaşlar da bu çalışmalardan dolayı başta Okul Müdürü Mustafa Ergül'e, Müdür Yardımcısı Can Yardımcı'ya, Okul İdari Heyeti'nden Abidin Bey'e ve tüm ekibe teşekkürlerini sundu.
Mehmet Emin Kalender-Kenthaber
Yayın Tarihi : 31 Mayıs 2006 Çarşamba 20:12:00
Güncelleme :1 Haziran 2006 Perşembe 12:08:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ESEN YURTSEVER IP: 212.174.88.xxx Tarih : 22.06.2006 15:32:54
Ben bu okulun ögrencisiyim.2.sınıfa geçtim. çevrenin düzenlenmesine çok sevindim. Zaten çalışmalar biz oradayken başlamıştı. vallahi oradayken biran önce bitsede gitsek diyordum ama şimdiden özledim ya.biran önce okullar açılsında gelelim. arkadaşlarımı okulumu özledim. şu bir gerçek ki hiç birşey okul hayatının yerini tutamıyor.ellimden geldigi sürece okumaya devam...