19
Mayıs
2024
Pazar
EMİRDAĞ - AFYONKARAHİSAR

Öğrencilerden başarılı tiyatro oyunu

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 125. Doğum Yıl Dönümü kutlamaları çerçevesinde Emirdağlılar Vakfı iş birliğiyle Eskişehir Gazi Mustafa Kemal Anadolu Lisesi öğrencileri ; öğretmenleri Aysel Demir ve Hüseyin Cantürk rehberliğinde Ali Yürük'ün "Çatallı Köy" adlı eserini 30 Mayıs 2006 Salı günü Eskişehir Yunusemre Kültür Merkezi'nde sahneye koydular.

Okul Müdürü Özcan Türkmen ile şair-yazar Muharrem Kubat'ın Emirdağ kültürü ile ilgili değerlendirmeleri sonucunda görevlilere İl Milli Eğitim Müdürlüğünce Teşekkür Belgesi verildi. 

Eskişehir Yunusemre Kültür Merkezi'ndeki oyunu izleyen seyirciler hoş vakit geçirdi. Büyük beğeni toplayan oyunun önümüzdeki günlerde değişik yerlerde sahnelenmesi bekleniyor. 

Ayrıca seyircilere Emirdağ Türküleri, Okul arması ve  üzerinde topak ev resmi bulunan kartlar dağıtıldı. 

Mehmet Emin Kalender- Kenthaber
Yayın Tarihi : 31 Mayıs 2006 Çarşamba 20:10:27
Güncelleme :9 Haziran 2006 Cuma 12:48:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
HATİCE ÖZAÇMAK IP: 85.107.139.xxx Tarih : 13.06.2006 22:51:05
BENDE BİR GAZİ MUSTAFA KEMAL ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİSİ OLARAK ARKADAŞLARIMIN BÖYLE BİR ÇALIŞMADA BAŞARILI OLMALARI BENİ ÇOK MUTLU ETTİ. OYUNU AİLEMLE BİRLİKTE İZLEDİK VE ÇOK BEĞENDİK.BU TİP ÇALIŞMALARIN ARTTIRILMASI VE DAHA FAZLA ÖNEM VERİLMESİ BENİ DAHA ÇOK MUTLU EDECEKTİR .ARKADAŞLARIMA, ÖĞRETMENLERİME, VE EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜRLERİMİ SUNMAYI BİR BORÇ BİLİRİM