20
Mayıs
2024
Pazertesi
SANDIKLI - AFYONKARAHİSAR

Afyon-Sandıklı: Sandıklı'da halef selef Mustafa Başkan

Afyon’un Sandıklı İlçesi’nde Adalet ve Kalkınma Partisi’nden (AK Parti) Belediye Başkanlığı’na seçilen Mustafa Özpınar, görevi eski başkan Mustafa Baştuğ’dan teslim aldı.

Sandıklı Kaymakamı Niyazi Can, Cumhuriyet Başsavcısı Hakan Uyar, Emniyet Amiri Mehmet Karakoç ve İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Arıcan’ın da hazır bulunduğu devir-teslim töreninde konuşan Belediye eski Başkanı Mustafa Baştuğ, seçimleri vatandaşların takdiri olarak değerlendirerek, ’’Sonuca saygı duymak lazım. Özpınar’a başarılar dilerim’’ dedi.

Mustafa Özpınar ise, Baştuğ’a hizmetleri için Sandıklı halkı adına teşekkür ederek, "Nöbeti biz teslim alıyoruz. Amacımız Sandıklı’ya çağ atlatmaktır. Sandıklıların sağduyusuna her zaman güvendik. Hemşehrilerim beni, bu kutsal göreve getirmiştir. Tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Sandıklı her şeyin iyisine layıktır. Elbirliğiyle bunu da sağlayacağız’’ diye konuştu.

Sandıklı’nın çiçeği burnunda Belediye Başkanı Mustafa Özpınar, belediye hoparlöründen yaptırdığı anonslarla da tebrik için çiçek gönderilmemesini, çiçek paralarının Emniyet Müdürlüğü’nün Sandıklı Ziraat Bankası’nda bulunan hesabına yatırılmasını ve makbuzlarının ise belediyeye getirilmesini istedi.

AFYON-(İHA)
Yayın Tarihi : 2 Nisan 2004 Cuma 18:12:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?