18
Mayıs
2024
Cumartesi
SANDIKLI - AFYONKARAHİSAR

Eroğlu Sandıklı'da

BAKAN VEYSEL EROĞLU, AFYONKARAHİSAR'DA

Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, Türkiye'nin 2023 yılında dünyanın en büyük ekonomisine sahip ilk 10 ülke arasında olabilmesi için vatandaşların 12 Eylül'de yapılacak referandumda 'evet' oyu kullanması gerektiğini ifade etti.

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesini ziyaret eden Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, ilçe meydanında kalabalık bir vatandaş topluluğu tarafından karşılandı. İlçe meydanında vatandaşlara seslenen Bakan Veysel Eroğlu, AK Parti hükümetinin hedefleri arasında, Türkiye'nin dünyanın en büyük ekonomisine sahip ilk 10 ülke arasına yerleştirmenin de olduğunu dile getirdi. Cumhuriyetin kuruluşunun 100. yılı olan 2023 yılında bu hedefi tutturacaklarını belirten Eroğlu, bunun olması için de referandumda vatandaşların 'evet' demesi gerektiğini söyledi.

Üniversitede öğretim görevlisiyken yurt dışına çıkışlarında Türk parasının değil başka ülkelerin parasının ne kadar değerli olduğunu bir anısıyla hatırlatan Bakan Eroğlu, "Öğretim görevlisiyken birçok ülkeye konferanslar vermeye gittim. Bir seferinde cebimden para çıkarırken 10 milyonluk bir paramız çıktı. Yanımdaki yabancı ülkeden bir profesör de bana bakarak, 'Hocam bakıyorum da çok zenginsin' dedi. Ben de 'sizin paranızla 10 lira eder ancak' dedim. Bana öyle bir gülüşü vardı ki hiç aklımdan çıkmaz. Allah'a şükür o dönemleri atlattık. Kimsenin yapamadığını, birçok insanın yapamaz dedikleri 6 sıfırı paramızdan attık. Artık dünya devletleri arasında paramızın da değeri var insanımızın da" şeklinde konuştu.

Bakan Eroğlu meydanda yaptığı konuşmanın ardından partisinin Sandıklı İlçe teşkilatını ziyaret etti. Eroğlu, burada partililerle bir süre sohbet ettikten sonra da MHP'li Sandıklı Belediye Başkanı İsmail Elibol'u ziyaret etti. Eroğlu, Belediye Başkanı İsmail Elibol'dan, belediyenin çalışmaları hakkında bilgi aldı. Eroğlu, Sandıklı esnafını da ziyaret ederek, onlarla sohbet etti.

BAKAN VEYSEL EROĞLU, AFYONKARAHİSAR'DA
BAKAN VEYSEL EROĞLU, AFYONKARAHİSAR'DA
İHA
Yayın Tarihi : 7 Ağustos 2010 Cumartesi 19:54:05
Güncelleme :7 Ağustos 2010 Cumartesi 21:30:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?