20
Mayıs
2024
Pazertesi
SANDIKLI - AFYONKARAHİSAR

Hüdai Kaplıcaları'na 5 yıldızlı otel

Sandıklı Hüdai Kaplıcalarına yaptırılan 5 yıldızlı Termal Otel'in inşaat çalışmaları sürüyor.

Hastur A. Ş. ve Çağdaş A. Ş. tarafından ortaklaşa 51 bin metre kare alan üzerine 20 bin metre kare kapalı alan olarak yaptırılan termal otelin inşaat çalışmaları hız kazandı. Edinilen bilgiye göre, 207 işçinin çalıştığı termal otel inşaatında, bahçe ve çevre peyzaj çalışmaları, dış şebeke bağlantıları tamamlandı.

Telekom bağlantıların bitti. Tesis tamamlandığında 192 odalı 500 yatak kapasitesi ile yurt dışı bağlantılı turizme hizmet verecek. Yapılan yatırımla ilgili olarak bilgi veren Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Özpınar, otelin 2009 yılı Temmuz veya Ağustos ayında hizmete gireceğini söyledi.

Özpınar, ''Sandıklı'ya turizm yatırımcısının gelmesi için tüm imkanlarımızı seferber ederek gelmesini sağladık. Bunun neticesinde hemşehrilerimize iş olanakları ve ekonomik katkı sağlayarak vatandaşlarımızın bize olan güvenini hiçbir zaman sarsmadık. Allah'ın Sandıklı'ya bahşettiği termal enerjiden, sağlık ve turizm alanında tüm insanların yararlanmasını sağlamak için başlattığımız bu atılıma hemşehrilerimizin büyük destek verdiğini ve heyecanlandığını görmek bize şevk veriyor. Otel tamamlandığında yüzlerce kişiye istihdam sağlayarak Sandıklı'nın fabrikası olacak'' diye konuştu.

kocatepegazetesi
Yayın Tarihi : 31 Ekim 2008 Cuma 18:30:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?