19
Mayıs
2024
Pazar
SANDIKLI - AFYONKARAHİSAR

Hüdai'de tadilat tamgaz

HÜDAİ'DE TADİLAT ÇALIŞMALARI HIZLA SÜRÜYOR

Afyonkarahisar'ın Sandıklı Belediyesi bünyesinde hizmet veren Hüdai Kaplıcaları'nda apart dairelerde tadilatlar ve iyileştirme çalışmaları devam ediyor.

Sandıklı Belediyesi tarafından tadilatına başlanan Hüdai Kaplıcaları'nda çalışmalar tüm hızla sürüyor. Yetkililer, tadilat ve iyileştirmelerin yaz sezonuna biteceğini belirtirken, Belediye Başkanı İsmail Elibol çalışmaları yerinde inceledi. Elibol, "Kaplıcalarımıza gelen misafirlerimizi turizm standartlarına uygun bir şekilde ağırlamak istiyoruz. Eksiklikleri olan ve tadilat yapılması gereken apart dairelerimizde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Kaplıca müşterilerimizi daha iyi şartlarda

ağırlayabilmek için apart dairelerimizde ve bazı tesislerimizde bir takım iyileştirme çalışmaları yapıyoruz. Özellikle yaz aylarında kaplıca trafiğini rahatlatmak ve yayların daha rahat hareket edebilmelerini sağlayabilmek için parkların yanındaki yolu genişleterek PTT önünde yol ortasındaki elektrik direğini kaldırdık. Çevre düzenlemesindeki çalışmalar tamamlandığında Kaplıcalarımızın vizyonu değişecek" diye konuştu.

Elibol, konuşmasının ardından tadilatın yapıldığı bölümleri gezerek yetkililerden bilgi aldı.

HÜDAİ'DE TADİLAT ÇALIŞMALARI HIZLA SÜRÜYOR
HÜDAİ'DE TADİLAT ÇALIŞMALARI HIZLA SÜRÜYOR
İHA
Yayın Tarihi : 10 Şubat 2010 Çarşamba 19:25:04
Güncelleme :11 Şubat 2010 Perşembe 16:08:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?