17
Haziran
2024
Pazertesi
SANDIKLI - AFYONKARAHİSAR

Kent konseyi genel kurulu yapıldı

SANDIKLI KENT KONSEYİ GENEL KURUL TOPLANTISI YAPILDI

Sandıklı Belediyesi Kent Konseyi Genel Kurul toplantısı, Esnaf Odası toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıya Sandıklı Belediye Başkanı İsmail Elibol, Sandıklı Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Şükrü Ülgüner, Kent Konseyi Başkanı Lütfü Öner, İl Genel Meclis Üyesi Hakan Bolcal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevdet Bulut, Organize Sanayi Müdürü Sabahattin Demirsoy, Sandıklı Devlet Hastanesi Başhekimi Selim Aksoy ve mahalle muhtarları katıldı.

Kent Konseyi Başkanı Lütfü Öner yaptığı konuşmada,1 Ocak 2011'de yürürlüğe giren yapı denetim kurumunun ilçede çarpık kentleşmeyi önleyerek, ilçenin daha yaşanabilir kentler seviyesine gelmesi için katkıda bulunacağını belirtti. Öner konuşmasında Pamukkale Ekspresi'nin demir yollarında bakım yapıldığı gerekçesi ile 3 yıldır seferden kaldırılmasının bölge halkına ekonomik yönden olumsuz etki yaptığını da sözlerine ekledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevdet Bulut ise ilçede derslik başına 20 öğrenci düştüğünü, ilçeye Fen Lisesi kazandırılabilmesi için hayırsever işadamlarından destek beklediklerini söyledi. Bulut, Özürlüler Okulu inşaatının devam ettiğini bildirdi. Sandıklı Belediye Başkanı İsmail Elibol da Kent Konseyi'nin belediyenin danışma kurulu olduğunu kaydederek, konseyin önerilerinin titizlikle incelenerek hayata geçirildiğini ifade etti.

SANDIKLI KENT KONSEYİ GENEL KURUL TOPLANTISI YAPILDI
İHA
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2011 Cuma 09:43:03
Güncelleme :21 Ocak 2011 Cuma 09:53:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?