22
Mayıs
2024
Çarşamba
SANDIKLI - AFYONKARAHİSAR

Milletvekili Aday Adayları

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde Menderes Koçak (46) isimli vatandaş, 22 Temmuz'da yapılacak olan genel seçimlerde bağımsız milletvekili adayı olduğunu açıkladı. 

1999 ve 2004 yılında yapılan yerel seçimlerde Sandıklı bağımsız belediye başkan adayı olan ve renkli kişiliğiyle yazılı ve görsel medyanın dikkatini çeken Menderes Koçak, bu sefer de milletvekili seçimlerine soyundu. Seçimlerde daha ciddi bir çalışma yapacağını söyleyen Koçak “Sandıklı tarihinde ilk bağımsız milletvekili adayı benim. Siyasi partiler ilçe adaylarını hep son sıralara bırakıyorlar. Böyle olunca meclise temsilci gönderemiyoruz. Şimdi Sandıklı için büyük bir şans doğdu. Ama ben seçilirsem tüm Afyonkarahisar'ın temsilcisi olacağım" dedi. Son yerel seçimlerde bir grup fanatik partili tarafından kaçırılarak dövülen Menderes Koçak, uzun süre hastanede tedavi görmüştü.
iha
Yayın Tarihi : 17 Mayıs 2007 Perşembe 15:22:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yiğit IP: 85.110.183.xxx Tarih : 8.07.2007 13:24:04
ilk önce bütün sandıklıda bulunan heşerilerime sevgi ve saygılarımı sunarım.ben şu an karadeniz,ilinde ikamet ediyorum.ama her gün sandıklıda neler olduğunu internetten yakından takip ediyorum.neyse söyleğeceklerim şundan ibarettir.bu güne kadar bütün liderleri,milet vekillerini hep yakından gördük.görüntü itabarıyla bazıları memleketi için uğraştı,bazılarıda maaşını alıp yan geldi yattı.olan bizlere yani vatandaşa oldu.bu güne kadar millet vekilerini seçerken .okumuş tahsilli belli bir kariyer sahibi olanı seçtik,ne fark etti,hiç..neyse menderesi az çok tanırım,üstlendiği bir görevi sonuna kadar doğrusuyla götüreceğine eminim.bence menderese bir kere şans verip neler yapacağını hep beraber görelim.sandıklımıza şimdiden hayırlı olsun. eğer yanlış cümlelerde bulunduysam herkezden özürdilerim.