18
Mayıs
2024
Cumartesi
SANDIKLI - AFYONKARAHİSAR

SANSİAD'dan dayanışma yemeği

Sandıklı'da faaliyetlerini sürdüren Sandıklı Sanayici ve İşadamları Derneği (SANSİAD), düzenlediği dayanışma yemeğiyle kaymakam, belediye başkanı, parti başkanları, sivil toplum örgütü temsilcileri ve iş adamlarını biraraya getirdi.

Yemekte bir konuşma yapan SANSİAD Başkanı Yunus Seyman, 1998 yılında kurulan derneğin amacının, sanayici ve iş adamlarını bir çatı altında toplayarak kaynaşmalarını ve el ele, gönül gönüle vererek birlikte kalkınmayı sağlamak olduğunu belirtti.

Hedeflerinin, Sandıklı’yı üretim alanlarında iyi seviyeye yükseltmek olduğunu ifade eden Seyman, "Sınırlı sayıda tuttuğumuz üye sayımızı çoğaltmak istiyoruz. Sivil toplum örgütlerinin önemi günümüzde arttı. Bunun için toplantılar ve seminerler düzenleyerek aramızda tanışma ve kaynaşmayı sağlayacağız" dedi.

Kaymakam Talip Yel de yaptığı konuşmada, gelişen ve değişen çağda sivil toplum örgütlerinin öneminin giderek arttığını vurgularken, Belediye Başkanı Mustafa Özpınar ise Sandıklı’da ortak bir paydada birleşme çağrısında bulundu.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2005 Cumartesi 14:22:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?