19
Mayıs
2024
Pazar
GERMENCİK - AYDIN

İşte AKP'nin başkan adayı

AK Parti Germencik Belediye Başkan adayı Germencik eski Belediye Başkanı Ahmet Zencirci oldu. Adaylığının açıklanmasının ardından seçim çalışmalarına hız veren Zencirci, “Germencik halkı ile el ele vererek ilçemizi çağdaş, yaşanabilir bir kent haline getireceğiz” dedi.

AK Parti Germencik İlçe Teşkilatı tarafından Germencik Belediye Başkan aday adaylığı için isimleri açıklanan eski Belediye Başkanı ve Birol Helvacı tarafından yürütülen seçim çalışmalarının ardından AK Parti Genel Merkezi Germencik’teki adayını belirledi.Belediye Başkan adayı olarak Ahmet Zencirci isminin açıklanmasının ardından, ilçe teşkilatında seçim çalışmalarına hız verildi.

Devam eden seçim çalışmaları hakkında bilgiler veren Ahmet Zencirci, siyasi partilerin bir araç olduğunu, asıl önemli olanın ise halka ve ilçeye yapılacak hizmet etmek olduğunu söyledi. AK Parti iktidarının da desteği ile Germencik’i çağdaş ve yaşanabilir bir kent haline dönüştüreceğini iddia eden Zencirci, “Belediyeler demokratik devlet düzeni içinde önemli yeri olan halka hizmet kuruluşlarıdır. Hizmet kuruluşu olan belediyelerin de başkan adaylarının hizmet gücü; adayın ve meclisin çalışkanlığı dışında mensup olduğu partinin desteğiyle eş değerlidir. Belediyemiz çok sesli, hizmet üretmeyen, kimin ne yaptığı belli olmayan savruk ve gayri ciddi bir kurum görünümündedir. Bu durum değerli Germencik halkımıza layık bir belediyecilik uygulaması olamaz. Böylesi bir belediyecilik uygulamasını içimize sindirmemiz mümkün değildir” diye konuştu.

İstihdam sorunlarını çözecek yatırımların gerçekleşmesi için çalışmalar yapacağı sözünü veren Zencirsi, “İlçemiz bu tür yatırımlara çok uygundur. Şu an dahi çok büyük firmalar Germencik ile ilgili yatırım programları yapmaktadır. Hatta bugün Alangüllü bölgesindeki Güriş firmasında 400 işçi çalışmakta fakat belediyemizin ilgisizliğinden buraya Germencik'ten işçi girememiştir. Bu fırsat kaçırılmıştır. Bizim yönetimimiz böyle hatalar yapmayacaktır. İlçemizdeki işsiz insanlarımızı iş sahibi yapmak önceliğimiz olacaktır” ifadelerini kullandı.

iha
Yayın Tarihi : 25 Ocak 2009 Pazar 22:45:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yılmaz kuzu IP: 78.175.4.xxx Tarih : 30.01.2009 17:30:55

germenciğin yaşana bilir bir kent olması için ahmet zencirci'yi başkan görmek istiyoruz.