31
Mayıs
2024
Cuma
GERMENCİK - AYDIN

Tartıştığı kişiyi öldüren zanlı tutuklandı

Aydın’ın Germencik ilçesinde aralarında daha önceden husumet bulunan şahsı, ruhsatsız tabancasıyla öldüren zanlı tutuklanarak cezaevine konuldu. Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olayla ilgili olarak başlatılan soruşturmanın devam ettiği bildirildi.


Olay, dün öğle saatlerinde Germencik ilçesine bağlı Dampınar köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; söz konusu köyde ikamet eden H.İ.Y. (61), Şimşirlik Mevkisinde karşılaştığı ve aralarında daha önceden husumet bulunduğu öğrenilen köylüsü Mehmet Ünal (40) isimli kişiye kendisine ait ruhsatsız 7,65 milimetre çapındaki ruhsatsız tabanca ile ateş etti. Vücudunun değişik bölgelere isabet eden kurşunlarla ağır yaralanan Ünal, olay yerinde hayatını kaybetti. Olayın ihbar edilmesi üzerine bölgede aramalar yapan jandarma ekipleri, zanlı H.İ.Y’yi suç aleti tabanca ile birlikte kısa sürede yakaladı.


İfadesinin alınmasının ardından Germencik Adliyesine sevk edilen H.İ.Y., çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi. Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olayla ilgili olarak başlatılan soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

..
Yayın Tarihi : 1 Temmuz 2008 Salı 12:48:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ali kaya IP: 85.98.83.xxx Tarih : 1.07.2008 23:01:53

nasıl yaptın bunu.