18
Mayıs
2024
Cumartesi
KÖŞK - AYDIN

Köşk’ün gurur günü

KÖŞK’ÜN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞU’NUN 88. YILI TÖRENLE KUTLANDI

Köşk’ün kurtuluşunun 88. yıldönümü törenle kutlandı. Cumhuriyet Meydanı'da yapılan törende Köşk Kaymakamı İsmail Soykan, AK Parti Aydın Milletvekili Atilla Koç, Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç ve Garnizon Komutanı Mehmet Ali Taklak, Emniyet Amiri Nurettin Başar, Aydın İl Genel Meclisi Üyesi Cengiz Ülgen, daire müdürleri ve protokol üyelerinin katılımı ile Atatürk Anıtına çelenk konuldu.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından günün anlam ve öneminden söz eden Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, “Bundan 88 yıl önce zor günler yaşayan ülkemizdeki bir çok vatan toprağı gibi Köşk ilçemiz de, yiğit efeler ve esareti ölümden çok daha ağır gören kahraman milletimizin kahramanlıkları ile işgalden kurtulmuştur. Bu gün ulus devlet varlığımıza bu topraklarda bin yıllık harçla karılmış birliğimize ve dirliğimize kast edenler bilsinler ki asla hedeflerine ulaşamayacaklardır. Atalarımızın bize yüklediği sorumlulukla kanla canla kazandığımız bu aziz vatanın bağımsızlığına asla gölge düşürülmeyecektir. Bu gün milletimizin içine bin yıllık kardeşliğimize nifak sokarak bozmak isteyenler de art niyetli kötü emellerine ulaşamayacaklardır. Bu günün vesilesi ile Başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu vatan topraklarını bizlere emanet tüm şehit ve gazilerimizi, şükran, rahmet ve minnetle anıyorum” dedi.

KÖŞK’ÜN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞU’NUN 88. YILI TÖRENLE KUTLANDI
KÖŞK’ÜN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞU’NUN 88. YILI TÖRENLE KUTLANDI
İHA
Yayın Tarihi : 6 Eylül 2010 Pazartesi 18:23:03
Güncelleme :6 Eylül 2010 Pazartesi 18:27:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
tayfun adıyaman IP: 94.120.78.xxx Tarih : 10.09.2010 11:33:57

altı eylül coşkuyla kutlandı diyo sayın başkan nrde o eski altı eylül kutlamaları eski kutlamaları istiyoruz başkan duy sesimizi ne  gündüz kurtulumuşumuzun canlandırması nede gece eğlencesi oluyor belediyenin parası yoksa kendi aramızda para toplayalım geçmişimizi yaşatalım başkan uyan  iki senedir geçmişimizin canını acıtıyorsun