26
Mayıs
2024
Pazar
KÖŞK - AYDIN

Traktörün altında kaldı

Aydın’ın Söke ve Köşk ilçelerinde meydana gelen 3 ayrı iş kazasında 3 kişi hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre; Söke’nin Yamaç köyünde meydana gelen ilk olayda, kendisine ait zeytin bahçesinde traktörü ile çalışmakta olan M.E. isimli şahıs, traktörün hareket esnasında taş parçasına çarparak devrilmesi sonucu traktör ile toprak zemin arasında sıkıştı. Olay yerinde hayatını kaybeden M.E’nin cesedi otopsi için morga kaldırıldı.

Gene Söke’ye bağlı Kaygılı köyünde meydana gelen diğer olayda da; kendisine ait zeytin bahçesinde budama yapmakta olan M.E. isimli şahıs, çalıştığı sırada bir anlık dikkatsizliği sonucunda 4 metre yüksekliğindeki ağaçtan aşağıya düştü. Düşme sonucu ağır yaralanan M.E., yakınları tarafından Söke Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen yaralı çiftçi kurtarılamadı.

Köşk ilçesine bağlı Sarıçam köyünde meydana gelen bir diğer iş kazasında ise; kendisine ait arazide traktörü ile çift sürmekte olan F.Ş. isimli şahıs, tarla içerisinden yola çıkmak isterken direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrilen traktörün altında kaldı. Çevreden geçenlerin yardımıyla sıkıştığı yerden kurtarılan şahsın, hayatını kaybettiği anlaşıldı. Olaylarla ilgili soruşturma devam ediyor.

iha
Yayın Tarihi : 11 Mayıs 2009 Pazartesi 13:51:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?