1
Mayıs
2024
Çarşamba
KUŞADASI - AYDIN
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Hotel Olivia Family Suites

Otel Olivia Family Suites; Toplam olarak 28 oda, 112 yatak bulunmakta. Odalarda Odalar süit oda şeklindedir ve deniz manzaralıdır.

Oda Özellikleri: Odaların içersinde; Direkt telefon, müzik yayını, uydu yayını, minibar, split klima, banyo, tuvalet, saç kurutma makinesi bulunmaktadır.

Genel Özellikler: Otelde; Merkezi havalandırma ve ısıtma, tropikal bahçe, tv odası, oyun odası, internet, iş merkezi, resepsiyonda güvenli kasa, market, hediyelik eşya mağazası, 24 saat oda servisi, jeneratör, doktor ve ücretsiz otopark hizmetleri verilmektedir.

Spor Ve Eğlence: Otel Olivia Family Suites müşterilerinin boş vakitlerini değerlendirmeleri için otel içersinde; Yüzme havuzu, çocuklar için çocuk havuzu, masa tenisi, langırt ve çocuklar için oyun alanı gibi aktiviteler bulunmaktadır.

Yeme İçme: Otel her şey dahil sistemi ile çalışmaktadır, bünyesinde, kahvaltı salonu, lobi bar, snack bar, havuzbaşı bar, 1 açık büfe restaurant, 1 açık restaurant (100 kişilik), 1 kapalı restaurant (100 kişilik) bulunmaktadır.

Location: Otel Olivia Family Suites; Kuşadası’na 7 km. A.Menderes Havaalanına 90 km., Bodrum Havaalanına 110 km. mesafelerde olup denize sıfırdır.

İlgili Kişi :
Adres1 :Yeşilsite No:10 Kuşadası / Aydın
Adres2 :
Posta Kodu :
Telefon :+90 (256) 622 07 60
Faks :+90 (256) 618 00 09

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.