6
Mayıs
2024
Pazertesi
KUŞADASI - AYDIN
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Esat Otel

Kuşadası'nda bulunan otelimiz 75 oda, 175 yatak kapasitelidir.
Ayrıca odalarımızın hepsi havuz veya deniz manzaralıdır.
Asla unutamayacağınız bir tatil için bizi arayın...
Otelimizde 1 Teras restaurant (250 pax),1 Toplantı Salonu
(170 pax),Snack Bar,Havuz Bar,Lobby Bar,Restaurant Bar,
bulunmaktadır.Ayrıca Plaja ücretsiz servisimiz ve Wireless internet
hizmetimiz vardır.Otelimiz ŞehirMerkezine 800 m , Plaja 600 m ,
İzmir Havalimanına 80 km dir... 
ODALARIMIZ
Odalarımızın hepsinde Uydu yayını,Split Klima,Müzik Yayını,Direkt Telefon,Duşakabin ve Tuvalet,Saç Kurutma Makinesi,minibar,Balkon bulunmaktadır.40 odamız deniz manzaralı ve 35 odamız ise havuz manzaralıdır.
DETAYLARIMIZ
Otelimizde ayrıca 250 kişi kapasiteli Teras Restaurant,150 kişi kapasiteli Toplantı Salonu,Snack Bar,Havuz Bar,Lobby Bar,Teras Bar bulunmaktadır.
AKTİVİTELERİMİZ
Otelimizde yetişkin ve çocuklar için açık Yüzme Havuzu,1 adet asansör,Market,Tv Salonu,Türk Hamamı,Sauna,Wireless İnternet,Fitness Center,Doktor,Otopark,Emanet Kasası,Jenaratör bulunmaktadır.
SPOR FAALİYETLERİMİZ
Spor faaliyetlerimiz olarak Masa Tenisi,Bilardo,Dart,Masa Futbolu,Fitness Center bulunmaktadır.Plaja ücretsiz servisimiz bulunmaktadır.

İlgili Kişi :
Adres1 :Enver Reis Caddesi Birlik Yapı Kooperatifi No:5 Kuşadası-AYDIN
Adres2 :
Posta Kodu :09400
Telefon :+90 (256) 618 14 41 - 42
Faks :+90 (256) 618 03 52
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.