7
Mayıs
2024
Salı
KUŞADASI - AYDIN
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Kısmet Otel

Otel Kısmet kapasitesi 3 Suit, 23 Junior Suit olmak üzere toplam 107 odadır. Odalarımızın % 95’i deniz manzaralıdır. Tüm odalar balkonlu olup, odalarda telefon, müzik yayını, minibar, televizyon, Uydu TV yayını, air-condition, duşlu banyo ve saç kurutma makinası mevcuttur. Genel Özellik olarak, merkezi air-condition, merkezi ısıtma, harika bir bahçe, TV ve 50- 60 kişilik seminer odası, internet bağlantısı, kuaför, çamaşırhane & kuru temizleme hizmeti, Özel Kasa, hediyelik eşya mağazası, 24 saat oda servisi, geneljenaratör, doktor ve hemşire servisi, ücretsiz otopark yeri mevcuttur.
Restoran & Barlar oda & kahvaltı, yarım pansiyon olanakları dışında Alkart restaurant’ımız da mevcuttur. Kafeteryamız, Loby bar, Marina Bar, Plaj Bar , Havuz Bar & Snack Bar’ımız mevcuttur.Toplantı ve Seminer Salonu max .75 pax. Kapasitelidir. Air-condition mevcuttur. Projeksiyon ve perdesi, Over head projector ve Flipchart bulunmaktadır. Ses düzeni ve mikrofon tertibatı, video show, fax. İnternet imkanları sunulmaktadır.Kalacak yer kapasitesi 107 oda, 3 suit, 12 deluxe oda.

Banket Olanaklarımız : Havuz Başı : 450-550 Kişilik oturma düzeni ve yemekli şölenler için uygun bir mekan.Coctail & Coctil Plrolonge için 600-1000 kişiye kadar kapasite çıkabilir..Kısmet Bahçesi Ön Burun (Kaptan Köşkü) : Özel yemekler & şölenler için çok özel bir mekan oturma düzeni ve yemek şöleni için 80-100 kişilik kapasite,Coctail & Coctail Prolonge için 80-150 kişilik kapasitedir. Marina Altı Özel Teras : Harika manzaralı bu özel terasımızda 50-60 kişiklik yemekziyafeti 60- 100 kişilk coctil & coctail prolonge verilebilinecek kapasitededir. Plaj Snack Bar : Deniz kenarındaki eşşiz manzaralı bu mekanımızda 300-500 kişilikCoctail & Coctail Prolonge servisi verilebilinir.Antik Restoran : Klimalı soğuk-sıcak, deniz manzaralı kapalı mekanımız olan buRestaurant & Bar’ımızda 200-250 Kişilik ziyafetler ve de 250-500 Kişilik Coctail &Coctail Prolonge servisleri verilebilinir.

İlgili Kişi :
Adres1 :Gazi Beğendi Bulvarı No:1 Kuşadası - Aydın
Adres2 :
Posta Kodu :09400
Telefon :+90 256 614 20 05
Faks :+90 256 618 12 95
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.