22
Mayıs
2024
Çarşamba
KUŞADASI - AYDIN

24 Kasım Öğretmenler Günü hazırlıkları

Kuşadası İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 24 Kasım'da kutlanacak olan Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında voleybol, futbol ve tavla turnuvaları düzenlendi. 

Kuşadası merkezi ile belde ve köylerdeki ilköğretim, lise ve dengi okulların öğretmenleri arasında gerçekleştirilen etkinlikler, Kuşadası Uğur İnan Spor Salonu'ndaki voleybol maçları ile başladı. Maçlardan önce Kuşadası Mahmut Esat Bozkurt İlköğretim Okulu folklor ekibi muhteşem bir halk oyunları gösterisi sundu. Minik folklorcuların oyun bitiminde açtıkları Türk bayrakları ise salondaki izleyicilerden büyük alkış aldı. 

Kuşadası Kaymakamı Mustafa Esen ve Kuşadası Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Türkkan ile birlikte yaklaşık bin kişinin izlediği voleybol karşılaşmalarının ilk gününde Kuşadası Endüstri Meslek Lisesi ve Teknik Lisesi, Kuşadası Makbule Hasan Uçar Lisesi'ni, Belkent İlköğretim Okulu da Atatürk İlköğretim Okulu'nu aynı sonuçla 2-0 mağlup etti.
Voleybol maçlarına 14, futbol maçlarına ise 10 okul takımı katılıyor. Öğretmenlerden oluşan takımların mücadele edeceği halı saha futbol turnuvası ise 7 Kasım'da Derici Mustafa Gürbüz Anadolu Lisesi ve Cumhuriyet İlköğretim Okulu takımları arasındaki maçlarla başlayacak. 

Kuşadası İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Türkkan, Öğretmenler Günü'nün bu yıl da güzel organizasyonlarla kutlanacağını söyledi. 24 Kasım'da gerçekleştirecekleri Öğretmenler Gecesi'ne kadar her gün 3 kategoride turnuva maçları yapılacağını belirten Türkkan, amaçlarının öğretmenler arasındaki kaynaşma ve dayanışmayı artırmak olduğunu kaydetti.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Kasım 2007 Perşembe 12:25:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?