22
Mayıs
2024
Çarşamba
KUŞADASI - AYDIN

Ada'da Hande Yener şov

Kuşadası ilçesinde bir eğlence merkezinin düzenlediği plaj partisinde sahne alan Hande Yener, söylediği şarkılarla dinleyenlerini coşturdu.


Kuşadası Yılancı Burnu'ndaki NY Jade Beach Club'ta saat 16.30'da sahneye çıkan ve 45 dakika süreyle sevilen şarkılarını seslendiren Hande Yener, plajda sahneye çıkmasına rağmen kapalı sahne kıyafetiyle dikkat çekti. Yaklaşık bin 500 kişinin izlediği plaj konseri sırasında ünlü şarkıcıya, İtalyan dansçılar eşlik etti. Sevilen şarkılarını seslendiren Hande Yener, aşırı sıcağa rağmen hayranlarının büyük ilgisiyle karşılaştı. Gençler, hemen hemen tüm şarkılarında Hande Yener'e eşlik ederken, ünlü şarkıcı da sahne performansıyla izleyenlerden bol bol alkış aldı.


Konserin ardından gazetecilerin sorularını cevaplandıran Hande Yener, Kuşadası'nda gördüğü ilginin kendisini çok mutlu ettiğini söyledi. En son yaklaşık 1 yıl önce yine aynı mekanda sahne aldığını ve daha sonra Kuşadası'na gelmediğini belirten Yener, "Ağustos ayı içerisinde bu yoğun tempo arasında plaj partisi benim için sürpriz oldu. Böyle bir teklif alınca değişiklik olur diye kabul ettim. Gördüğüm ilgi son derece sevindirici" dedi.


Hande Yener, gazetecilerin dün yine Kuşadası'nda başka bir mekanda kendisi gibi plaj partisinde sahne alan Demet Akalın ile ilgili sorularına ise cevap vermekten kaçındı. Ünlü şarkıcı, bundan sonra böyle polemiklere girmeyeceğini söyledi.

 

İHA
Yayın Tarihi : 5 Ağustos 2007 Pazar 23:34:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?