31
Mayıs
2024
Cuma
KUŞADASI - AYDIN

AKP Kuşadası adaylarını belirlemedi

Kuşadası ilçesinde Belediye Başkanı Fuat Akdoğan'ın istifa etmesinin ardından AK Parti'nin belediye başkan adayının kim olacağı konusunda görüşmeler sürüyor.

AK Parti Kuşadası Belediye Başkanı aday adaylığı için şu ana kadar Kültür ve Turizm eski Bakanı Atilla Koç'un danışmanı ve Mali Müşavir Metin Akar, Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Müdürü Erol Balcı, Dr. Ali Arık ve Muhasebeci Recep Aydın aday adaylığını açıkladı.

Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül'ün bayram tatili sırasında, "Metin Akar adayımızdır, sözlü olarak tebliğ ediyorum, mazbatasını yakında alacak" şeklindeki açıklaması çeşitli yorumlarına yol açarken, AK Parti Kuşadası İlçe Başkanı İbrahim Üstün ise, "Sayın Bakanımız açıklamasına yorum yapamam. Ancak adayımız bir hafta içerisinde belirlenecek. Sayın Bakanımızın açıkladığı bu konudan bilgimiz yok. Şu anda adayımızın kim olacağı kesinleşmiş değil" dedi.

Bayram tatilini Kuşadası'nda geçiren ve çeşitli ziyaretle bulunan AK Parti Aydın Milletvekili Atilla Koç ise, Bakan Gönül'ün açıklaması karşısında yorum yapmazken, "Adayımızı kısa süre içerisinde belirleyeceğiz" diye konuştu.

Aday adayları Mali Müşavir Metin Akar, Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Müdürü Erol Balcı, Dr. Ali Arık ve Muhasebeci Recep Aydın ise, "Kim aday olarak açıklanırsa açıklansın, elbirliği içerisinde onu destekleyeceğiz. Kuşadası'nda AK Parti birlik ve bütünlük içerisindedir" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Aralık 2008 Cumartesi 09:25:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?