19
Mayıs
2024
Pazar
KUŞADASI - AYDIN

Altungün anneleri unutmadı

Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün, Anneler Günü'nde Kuşadası Devlet Hastanesi'ni ve Kuşadası Belediyesi Huzurevi'ni ziyaret etti.

Belediye Başkanı Esat Altungün ile eşi Sebahat Altungün, Anneler Günü ilk ziyareti Kuşadası Devlet Hastanesi'ne gerçekleştirdi. Altungün çifti, hastanede yeni doğum yapan anneleri ziyaret ederek Anneler Günü'nü kutlayıp bebeklerini sevdi, annelere gül verdi.

Hastane ziyaretinden sonra Kuşadası Belediyesi Huzurevi'ne geçen Başkan Altungün ve eşi, tüm huzur evi sakinlerinin elini öperek, gül verdi.
Belediye Başkanı Esat Altungün, huzur evi sakinlerinin sorunlarını ve isteklerini tek tek dinledi. Şu an çok yoğun olduklarını ve tüm belediye birimlerini büyük bir titizlik içinde incelemeyi sürdürdüklerini belirten Başkan Altungün, önümüzdeki hafta içinde mutlaka tekrar geleceğini kendileriyle daha ayrıntılı bir görüşme gerçekleştireceğini ve huzur evi için gerekenleri yapacaklarını söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 10 Mayıs 2009 Pazar 17:06:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hkoc IP: 88.247.215.xxx Tarih : 14.05.2009 16:58:53

sayın esat altıngün size burdan seslenmek istiyorum. inşallah birileri yazımı görür size iletir.

Kuşadası ilköğretim 5.sınıfta okuyan kızınız düne kadar okul yönetiminin kuralları uyan biriydi. Siz belediye başkanı olduğunuz günden itibaren hergün değişik kıyafetlerle okula gelmektedir. Siz bunları biliyormusunuz. ben bir veli olarak sınıftaki arkadaşları okul kıyafeti dışında gelmezken geldiği zaman okul disipliline verilirken nasıl oluyorda sizin kızınız okul kıyafetinde dışında gelebiliyor. bu ayrıcalık nedir

devamı gelecek......bir başlık daha atayım  devamı siz tahmin edersiniz. bir ayakkabı mağazasından