18
Mayıs
2024
Cumartesi
KUŞADASI - AYDIN

Arda yıldız değil!

TANJU ÇOLAK'TAN ARDA'YA ELEŞTİRİ

Eski milli futbolcu Tanju Çolak, Galatasaray futbol takımının kaptanı Arda Turan'ın yetenekli bir oyuncu olduğunu, ancak bir yıldız olmadığını ileri sürdü.

Kuşadası'nda 104 konutluk bir projenin yapımına ortak olan eski milli futbolcu Tanju Çolak, hem projenin tanıtımını yaptı, hem de futbol dünyasındaki gelişmelerle ilgili yorumlarda bulundu. Arda Turan'a İspanya'nın Atletico Madrid kulübünden gelen teklife ilişkin bir soru üzerine konuşan Tanju Çolak, bu teklifin pek inandırıcı olmadığını ileri sürerek, "Ben şaşırıyorum. Çünkü Arda, Galatasaray'ın yıldızı ama ben hiçbir zaman yıldız demedim, yetenekli. Benim için yıldız, skor tabelasını değiştirendir,

takımına maç kazandırandır. Arda yetenekli ama kiloları var. 2-2,5 kilo fazlası var. Adaleli bir vücut bekliyordum, ama Eskişehirspor maçında formasını çıkarınca öyle olmadığını gördüm. Bana göre yazılı ve görüntülü basında çıkan transfer haberi düpedüz asparagas. Koskoca İspanyol takımı, Arda'yı son dakikada faks çekerek istiyor. Bunun öncesi yok mu? Bu kadar kolay mı bu işler? Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe bir futbolcu almak için aylarca çalışıyor, temas kuruyor, yazışıyor, mailleşiyor, parada

anlaşamıyorlar ama bizim Arda'ya dün son dakikada 13 milyon Euro'luk bir teklif geliyor. Tartışılır. Ben gülüyorum. Böyle şeylerle Türkiye'de yaşayan ve bu gazeteleri okuyan insanları kandırmalarının doğru olmadığını düşünüyorum" dedi.

Tanju Çolak ayrıca, Fatih Tekke'nin Beşiktaş'a transferine şaşırdığını belirterek, "Galatasaray için geldiği söyleniyordu, ancak kazanan taraf Beşiktaş oldu" diye konuştu.

Bu arada, eski milli futbolcu Tanju Çolak, Ekşioğlu Şirketler Grubu tarafından Kuşadası Ege Mahallesinde yapımına başlanan ve şu ana kadar yüzde 40'ı tamamlanan 1004 konutluk projeye ortak oldu. Kuşadası Atınç Otel'de düzenlenen toplantıda projeyle ilgili açıklamalar yapan Tanju Çolak, "Proje ile ailelere iyi koşullarda yaşam alanları sağlamayı amaçlıyoruz. Benim spor dışında ilk projem ama İzmir'de ve Kuşadası'nda yeni projeler yapabileceğimize inanıyoruz'' dedi.

TANJU ÇOLAK'TAN ARDA'YA ELEŞTİRİ
İHA
Yayın Tarihi : 2 Eylül 2010 Perşembe 18:42:04
Güncelleme :2 Eylül 2010 Perşembe 18:57:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?