23
Mayıs
2024
Perşembe
KUŞADASI - AYDIN

Bayözlü'den yol sitemi

Kuşadası Güzelçamlı Belde Belediye Başkanı Bayram Bayaözlü, yol sorunu nedeniyle acentelerin beldelerine turist vermediğini söyledi.

Aydın İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı’nda konuşan Güzelçamlı Belde Belediye Başkanı Bayram Bayaözlü, son 25 yıldır Davutlar Beldesi ile Güzelçamlı Beldesi arasındaki yolu kimsenin sahiplenmediğini belirterek, yetkililere sitem etti.

Aydın Valisi Mustafa Malay ve daire müdürlerinden yardım isteyen Bayaözlü, "Sanki Güzelçamlı Türkiye’ye vergi ödemiyor. Davutlar’dan sonra beldemize 7 kilometre yol var. Bu yol yıllardır sahipsiz. Beldemizde 3 bin yatak kapasiteli işletme var. Günde milli parka gelen ziyaretçilerle birlikte en az bin araç girip çıkıyor. Davutlar çıkışına bir levha asılmış ’Karayolları sınırı burada bitmiştir’ diye. Köy hizmetlerinden yardım istiyoruz. Karayollarına gidiyoruz, ’Güzelçamlı yolu Köy Hizmetleri ağında’ cevabını alıyoruz. Biz de ne yapacağımızı şaşırdık. Turizm sezonu başlamadan önce yollarımızın yapılmasını istiyoruz. Yazın beldemizin nüfusu 100 bini aşıyor. Bu kadar yoğunluğun yaşandığı bir turizm beldesinin 25 yıldır ihmal edilmesine anlam veremiyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Nisan 2005 Perşembe 13:07:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?