22
Mayıs
2024
Çarşamba
KUŞADASI - AYDIN

Belediyede kira zirvesi

Kuşadası Belediyesi’ne ait mülklerin kira bedellerinde yaşanan sorunun çözülmesi için kira zirvesi yapıldı. 400’e yakın belediye kiracısıyla görüşen Kuşadası Belediye Başkanı Fuat Akdoğan, kira bedellerinin tespitinde yaşanan ihtilafların çözümü konusunda yüzde 90 oranında uzlaşma sağlandığını söyledi.

İki kez belediye meclisi gündemine gelmesine ve bir kez de kabul edilmesine rağmen, belediyeye ait mülklerdeki kira artırımı konusu bir türlü çözüme kavuşturulamamış ve meclis, kiracılarla uzlaşma konusunda Belediye Başkanı Fuat Akdoğan’a yetki vermişti. Dün görüşme için belediye binasına gelen kiracılar, gruplar halinde Başkan Fuat Akdoğan ile uzlaşma masasına oturdu. Tek tek yapılan görüşmelerin ardından yüzde 90 oranında uzlaşma sağlandığı bildirildi.

Görüşmelerin son derece olumlu geçtiğini belirten Başkan Akdoğan, uzlaşarak tüm kiracıların sorunlarının çözüldüğünü söyledi. Tüm görüşmelerin bugün tamamlanacağını belirten Akdoğan, kira konusunda belirlenen fiyatların Nisan ayındaki meclis toplantısı gündemine getirileceğini ve mecliste onaylandıktan sonra yürürlüğe gireceğini açıkladı.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Nisan 2005 Cumartesi 16:38:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?