19
Mayıs
2024
Pazar
KUŞADASI - AYDIN

Belediye'den gıda yardımı

Kuşadası Belediyesi ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı yapıyor. Ramazan ayı boyunca 2 bin aileye erzak paketi ulaştırmış olacak. 

Mahalle muhtarlarının verdikleri listelere göre, gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşmak için büyük titizlikle çalışan Kuşadası Belediyesi'nin dağıtım ekipleri, evlere kadar servis yaparak paketleri ihtiyaç sahibi ailelere teslim ediyor. 

Sosyal yardımlaşmaya ve dayanışmaya büyük önem verdiklerini belirten Kuşadası Belediye Başkanı Vekili Abdullah Sarı, "Ramazan ayı bir anlamda yardım ayı olarak da kabul edile gelmiştir. Biz de Belediye olarak imkanlarımız doğrultusunda, mümkün olduğunca daha fazla hemşehrimizin yükünü bir nebze olsun hafifletebilmek için çaba sarf ediyoruz. 

Bu mübarek ay boyunca ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza rahat bir nefes aldırmak bizim için büyük bir mutluluk kaynağı oluyor" dedi. Belediye Başkan Vekili Abdullah Sarı, Belediye olarak 2 bin aileye yardım yapabildiklerini belirterek, durumu iyi olan Kuşadalıları mahallelerindeki ihtiyaç sahibi kişilere yardım etmeye çağırdı.
iha
Yayın Tarihi : 17 Ekim 2006 Salı 12:25:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?