2
Haziran
2024
Pazar
KUŞADASI - AYDIN

Bir insanlık dramı...

Kuşadası Körfezi'nde aralarında iki çocuğun da bulunduğu 6 mülteci cesedi bulundu. Mülteci olduğu belirlenen cesetler aralıklarla Kuşadası sahiline vurmaya devam ediyor. 

Son ceset gece yarısı 01.00'de Kuşadası'nın dünyaca ünlü Kadınlar Denizi Plajı'nda sahile vurdu. Plajda görev yapan özel güvenlik firmasının elemanları tarafından bulunan ceset, polis tarafından cenaze nakil aracıyla Kuşadası Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı. Bu cesetle birlikte Kuşadası'nda sahile vuran ceset sayısı 6'ya çıktı. 

Gece boyunca Güvercinada, Grup Sitesi ve Kadınlar Plajı'nda sahile toplam 3 ceset vurdu. Sahile peşpeşe cesetlerin vurmasının ardından, Kuşadası açıklarında arama çalışmaları başlatan Kuşadası Sahil Güvenlik Komutanlığı'na bağlı ekipler de denizin ortasında 3 ceset daha buldu. 

Cesetlerin tümünün mülteci olduğu tespit edilirken, Kuşadası Körfezi'nde bir mülteci teknesinin batmış olacağı ihtimali üzerinde duruluyor. Cesetlerin üzerinden herhangi bir kimlik çıkmazken, hangi ülke vatandaşı oldukları da belirlenemedi. 

Bu arada, yapılan tüm aramalara rağmen Kuşadası Körfezi'nde herhangi bir batmış tekneye rastlanmadı.
.
Yayın Tarihi : 20 Haziran 2006 Salı 14:48:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?