20
Mayıs
2024
Pazertesi
KUŞADASI - AYDIN

CHP'den dayanışma yemeği

Cumhuriyet Halk Partisi Kuşadası ilçe Örgütü tarafından gerçekleştirilen “Demokrasi ve Cumhuriyet için Dayanışma Yemeği" büyük ilgi gördü. 

Kuşadası Onura Otel’de gerçekleştirilen yemeğe CHP Aydın İl Başkanı Tunç Aytur, CHP Aydın Milletvekili Fatih Atay, CHP eski Aydın il Başkanı Bülent Tezcan, CHP Kuşadası İlçe Başkanı M. Esat Altungün ve yaklaşık bine yakın partili katıldı. Büyük ilgi gören yemeğin açılış konuşmasını yapan CHP Kuşadası ilçe Başkanı M. Esat Altungün, gelinen noktada CHP’nin yerel seçimlere her yönüyle hazır olduğunu belirterek, “Birlik ve beraberlik içerisinde yerel seçimlere hazırlanıyoruz. Bu birlikteliğimizi bozmaya hiçbir çıkar gurubunun gücü yetmeyecektir “ dedi. 

CHP Aydın il Başkanı Tunç Aytur ise CHP’nin her zamankinden daha çok birlik ve bütünlüğe ihtiyacı bulunduğunu belirterek, “Kırgınlıkları bir kenara bırakmalıyız. CHP’nin artık laiklik dışında da halkın beklentilerine cevap verecek söylemler gerçekleştirmesi gerekiyor. Toplumun tüm kesimini kucaklayacak söylemlerle halkın beklentilerine tümüyle cevap vermeyi hedefliyoruz. Bu nedenle partililerimize büyük görevler düşüyor “ diye konuştu. 

CHP Aydın Milletvekili Fatih Atay ise yaklaşan genel kurul öncesi genel merkezin mutlaka ilçe danışma kurullarının görüşünü alması gerektiğini belirterek, “Tabanın, ilçe danışma kurullarının genel kurulla ilgili görüşleri bizler için, demokrasi için çok önemlidir. Birlik ve beraberlik istiyorsak tabanın sesine mutlaka cevap vermemiz gerekiyor" dedi. CHP Kuşadası ilçe Örgütü’nün “Demokrasi ve Cumhuriyet için Dayanışma Yemeği”nde daha sonra yerel sanatçılar sahne aldı. CHP’liler yerel sanatçıların söylediği şarkılarla unutulmaz bir gece yaşadı.

.
Yayın Tarihi : 23 Nisan 2008 Çarşamba 09:27:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?