22
Mayıs
2024
Çarşamba
KUŞADASI - AYDIN

CHP'den Gençlik Şöleni

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kuşadası İlçe Gençlik Kolu'nun düzenlediği Gençlik Şöleni, Kuşadası Eğitim ve Geliştirme Vakfı (KEGEV) Tesislerinde gerçekleştirildi.

Geceye CHP Parti Meclis üyesi ve Aydın Milletvekili Özlem Çerçioğlu, milletvekili adayı Hüseyin Yıldız, Cezmi Saday, Germencik İlçe Başkanı Nuri Adıyavuz, Kuşadası İlçe Başkanı Nail Özazman, İl Genel Meclisi üyesi Akan Evren, Belediye Meclis üyeleri Murat Yakar ve Ahmet Ekmekçi; İl, İlçe ve belde yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.

CHP'li gençlerin yoğun ilgi gösterdiği gençlik şölenine Aydın Merkez, Çine, Didim, Germencik, İncirliova, Karacasu, Yenipazar, Sultanhisar, Kuyucak, Nazilli, Söke; İzmir Selçuk ve Konak Gençlik kollarının yanı sıra Gençlik Kolu MYK üyesi Asil Kaya, Tekirdağ eski Gençlik Kolu Başkanı Eren Günay da katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan şölende ilk konuşmayı CHP Kuşadası Gençlik Kolu Başkanı Çağatay Yürüker yaptı. Böyle bir organizasyonu ilk kez yapmanın heyecanı içinde olduklarını belirten Çağatay Yürüker, katılımlarıyla bağımsızlık şölenine güç katan gençlere etti..

Güç birliğini göstermek adına şölene katılan DSP Aydın İl Gençlik Kolu Başkanı Melih Doğan, Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Metin Akyol ve CHP Kuşadası Gençlik Kolu Başkanı Çağatay Yürüker el ele verdiler. CHP Gençlik kolları tarafından organize edilen ve partili partisiz 600'den fazla kişinin katıldığı şölende; Kuşadası Halk oyunları ekibinin gösterisi büyük ilgi gördü. Grup Serüven ve Grup Asi'nin birbirinden güzel müzikleriyle gençler doyasıya eğlendiler.
iha
Yayın Tarihi : 14 Haziran 2007 Perşembe 16:48:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
serkan demiray IP: 194.27.38.xxx Tarih : 2.09.2008 16:33:34

biz bozdoğan chp genclik koları olarak secim öncesi secim ilcelerimizde toplanıp bir arya gelip yeni konular yini görüşler ÇAĞDAŞ GENCLİYİN yeni katılımlarıyla bir catı altında chp büyüyor sıloganıyla dayanışma ve genişle adıyla toplantılar yapmak istiyoruz ilcelerimiz ve sizler bize destek olur sanız seviniriz atatürkün kurdu tek ve gercek parti C.H.P