19
Mayıs
2024
Pazar
KUŞADASI - AYDIN

CHP’nin Güzelçamlı adayı Özkal

Turizmci Özkal Yüksel, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’nin Kuşadası’na bağlı Güzelçamlı beldesindeki adayı oldu. CHP Aydın İl Başkanı Tun Aytur, dün düzenlenen toplantıda Özkal Yüksel’i Güzelçamlı Belediye Başkan adayı olarak resmen açıkladı.

Kuşadası’na bağlı Güzelçamlı beldesinde yağmur altında gerçekleşen toplantıya CHP Aydın İl Başkanı Tunç Aytur, CHP Kuşadası İlçe Başkanı Mehmet Bal ve CHP Kuşadası Belediye Başkan Aday Adayı M. Esat Altungün ile partililer ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

Törende konuşan CHP Aydın İl Başkanı Tunç Aytur, “Önümüzdeki seçim bir yerel seçimdir. Bu gün Aydın’da 15 belediye başkanımız vardır. Seçimlerden sonra bu sayı çok daha fazla artacak. Aydın merkezi dahil olmak üzere tüm ilçe ve beldelerde belediye başkanlarının CHP’li olmasını hedefliyoruz. Cumhuriyet Halk Partisinin, Güzelçamlı belediye başkan adayı turizmci Özkal Yüksel’dir” dedi.

Yerel seçimlerde CHP’den Güzelçamlı Belediye Başkan adaylığı resmen açıklanan turizmci Özkal Yüksel ise, “29 Mart 2009 yerel seçimleri ülkemiz için çok önemlidir. Beldemizin siyasi tarihinde ve geleceğinde çok önemli dönüm noktası olacaktır. Değişimin gücü sloganıyla yola çıktık, 29 Mart seçimlerinde başarı ve zaferle çıkacağıma inanıyorum. Beldemizin turizm potansiyelini en iyi şekilde değerlendireceğiz” şeklinde konuştu.

Bu arada, CHP’liler ve Güzelçamlı sakinleri adaylığı resmen açıklanan Özkal Yüksel’e yağmur altında alkışlarla destek verdi. Belediye başkan adayı Yüksel tarafından törenin düzenlendiği meydanda lokma dökülerek vatandaşlara dağıtılırken, düzenlenen halk oyunları gösterileri de toplantıya ayrı bir renk kattı.

iha
Yayın Tarihi : 28 Aralık 2008 Pazar 09:21:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ümit altıntaş IP: 88.253.138.xxx Tarih : 7.01.2009 17:01:20

SAYIN ÖZKAL YÜKSEL SİZİN CHP DE OLMANIZ BİZİM İÇİN GURUR VERİR SİZİ SEÇİMLERDE DE VE BELEDİYE ŞECİMLERİNDEDE DESTEKLEMEK BİZİM BORCUMUZDUR..